Almalta uusi sinkku – mukana French Montana – Radio NRJ Finland

Almalta uusi sinkku – mukana French Montana

Phases-single julkaistaan torstaina 21.9. klo 21.30.

ALMAn huikea menestystarina saa jatkoa torstaina, kun hänen uusi singlensä Phases julkaistaan. Kappaleella on mukana räppäri French Montana, jonka Unforgettable-hittiä on striimattu Spotifyssa huikeat 460 miljoonaa kertaa ja jolla on Instagramissa lähes 7 miljoonaa seuraajaa.

Charlie Handsomen tuottama Phases vahvistaa ALMAn asemaa uuden sukupolven poptähtenä. Häntä ovat kannustaneet kaikki Englannin BBC Radio 1:n Annie Macista Elton Johniin asti. ALMA on kiertänyt MØn lämmittelijänä Skandinaviassa sekä esiintynyt Jorja Smithin ja The Amazonsin kanssa BBC Radio 1 Future Festivalilla. Kesän aikana ALMA kiersi kaikki Euroopan merkittävimmät festivaalit ja oli pääesiintyjänä Lontoon XOYO:ssa.

20-vuotias vihreähiuksinen ALMA on uusi, rajoja rikkova poptähti. Hän valloittaa ihmiset lumoavalla äänellään ja räväkällä asenteellaan. Hänenlaisiaan tähtiä ei syty usein.

ALMAn edellinen single Chasing Highs ja EP Dye My Hair ovat keränneet kriitikoiden ylistystä ympäri maailmaa.  Chasing Highs on myynyt Suomessa platinaa ja Briteissä hopeaa.