ALMA julkaisee vihdoin uutta musiikkia – Radio NRJ Finland

ALMA julkaisee vihdoin uutta musiikkia

Popsensaatio ALMAn uutta materiaalia on odotettu jo kuumeisesti. Pitkä odotus palkitaan vihdoin, kun uusi single ”Cowboy” julkaistaan tänään Suomen aikaa klo 21.30. Kappale on ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta debyyttialbumilta, joka ilmestyy vuonna 2019.

Cowboy on iso askel ALMAlle kirjoittajana: hän tuo sanoituksissa omaa persoonaansa rohkeammin ja rehellisemmin esiin. ALMAn mukaan ”Cowboy” on henkilökohtaisin kappale, jonka hän on tehnyt.

”Kun menin ekaa kertaa Los Angelesiin kirjoittamaan biisejä, tunsin oloni tosi pieneksi ja aika mitättömäksi. Mun oli aika hankala olla siellä ja sopeutua, mut mä en halunnu luovuttaa. Cowboy syntyi juuri tollaisten ajatusten pohjalta – mun oli pakko rakentaa itselleni suojamuuri ja eräänlainen alter ego, jotta selviytyisin. Siitä ”Cowboy” oikeastaan syntyi! Kun sä oot Cowboy niin sä oot häpeilemättömästi täysin oma itsesi. Ja kukaan ei voi murtaa sua.”

Kappale on kirjoitettu ALMAn luottotiimin kanssa, joiden kanssa tulevaa levyä työstetään: Justin Tranter (Gwen Stefani, Justin Bieber) ja Sarah Hudson (Nicki Minaj, Ariana Grande, Halsey). Kappaleen on tuottanut mm. Lady Gagan, Justin Bieberin, HAIMin ja Grimesin kanssa työskennellyt huipputuottaja Bloodpop.

ALMAn aiempia hittijulkaisuja (Dye My Hair, Chasing Highs, Phases feat. French Montana, Heavy Rules Mixtape) on kuunneltu yli 350 miljoonaa kertaa ympäri maailmaa ja mm. BBC Music on nimennyt hänet arvostetulle Sound of 2018 -listalle. Jättimäisen kesäkiertueen (mm. Reading & Leeds Festival, Flow Festival, Queens of Pop, Longitude, Open’er, Ruisrock, The Great Escape) päätyttyä ALMA jatkaa debyyttialbuminsa työstämistä Los Angelesissa.