Alma julkaisee 28.10. uuden sinkun ja EP:n – Radio NRJ Finland

Alma julkaisee 28.10. uuden sinkun ja EP:n

Alma julkaisee neljän biisin EP:n perjantaina 28. lokakuuta. Siltä löytyvät platinaa myyneen, yli 15 miljoonaa kuuntelukertaa maailmanlaajuisesti keränneen Karman lisäksi kaksi uutta kappaletta, Dye My Hair ja Knock.

Dye My Hair on tanssilattialle räätälöity persoonallinen rakkauskirje, Knock puolestaan astetta seesteisempi mutta vähintäänkin yhtä vastustamaton kutsu leikkiin. Kumpikin yhdistelee vaivattomasti urbaaneja, elektronisia elementtejä klassiseen pop-kaavaan – taattuun Alma-tyyliin.

Kokonaisuuden kruunaa akustinen versio Dye My Hairista. Se todistaa, että Alman persoonallinen, sävykäs ääni kannattelee kappaletta silloinkin, kun se on riisuttu kaikista tuotannollisista jipoista. Siinä missä Karma ja Bonfire houkuttelivat kuulijat lupaavan artistin matkaan, viimeistään Dye My Hair vakuuttaa viimeisetkin. Alma on tullut jäädäkseen.

Alman seuraava single tulevalta EP:ltä on Dye My Hair, johon valmistuu musiikkivideo marraskuun aikana.

Flowssa täydelle teltalle esiintynyt Alma buukattiin juuri esiintymään South By Southwest -tapahtumaan maaliskuussa.  Felix Jaehnin kanssa yhteistyössä tehty Bonfire-kappale on kerännyt yli 48 miljoonaa striimikuuntelua ja ylittänyt platinarajan Saksassa.