Alex Mattsonin uusi single saa ensiesityksensä Weekend Festivaleilla – Radio NRJ Finland

Alex Mattsonin uusi single saa ensiesityksensä Weekend Festivaleilla

Tuottaja ja DJ Alex Mattson julkaisi tänään uuden singlensä yhdessä lontoolaisen tuottajan Røryn kanssa. Mattsonin debyytti EP ”Eleven” julkaistiin aikaisemmin tänä vuonna ja hänen kappaleitaan on streamattu Spotifyssä jo yli 20 miljoonaa kertaa. Laulaja-lauluntekijä ja tuottaja Røry, eli Roxanne Emery on laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja pyörittää omaa indie-labeliaan Lontoossa. Hän on myös trance-tuottaja Gareth Emeryn sisko. Mattson ja Røry tapasivat biisileirillä Hollannissa, jolloin myös tänään julkaistu ”Anything” -biisi sai alkunsa.

”Anything kappaleen kanssa työskentely oli ihan mahtava kokemus. On aika harvinaista että biisintekosessiossa saadaan muutamassa tunnissa melkein kokonaan valmis idea tehtyä. Meillä kävi tän biisin kanssa niin! Oltiin sovittu sessio Amsterdamissa aamuksi ja iltapäivällä meillä olikin jo valmis biisi. Toki mä tuotin kappaletta vielä lisää studiossa Suomessa. RØRY:n kanssa työskentely oli ihan mahtavaa. Hänellä on tosi hieno ja omaperäinen ääni ja mulla on ilo, että hän on mukana kappaleella!” – Alex Mattson

Alexin lahjakkuus on huomattu Pohjoismaissa ja miehen takana on vahva ruotsalainen Management -tiimi. Aiemmin tänä vuonna Alex Mattsonin Complicated Love -kiertue on saanut valtavasti posititiivista palautetta ja lavalla nähtiin nuori ja nälkäinen tuottaja valmiina hikoiluttamaan yleisöään. Live-keikoillaan energinen ja visuaalisesti odotukset ylittävä Mattson nähtiin myös Antti Tuiskun Arena-kiertueen avausaktina tänä vuonna. Uusi ”Anything” -single saa ensiesityksensä WKND festareilla! Alex Mattson esiintyy festivaaleilla lauantaina 18.8.