Alex Mattsonin uudelle sinkulle pohjoismainen ensisoitto – Radio NRJ Finland

Alex Mattsonin uudelle sinkulle pohjoismainen ensisoitto

Tuottaja-DJ Alex Mattsonin uudella biisillä yllättävä vierailu sekä pohjoismainen ensisoitto Radio NRJ:llä

19-vuotias tuottaja Alex Mattson julkaisee neljännen sinkkunsa torstaina 26.10.2017. All About You feat. Lucas Marx saa pohjoismaisen radioensisoittonsa Suomen, Ruotsin ja Norjan NRJ-radiokanavilla kello 20:00 Suomen aikaa.

NRJ uskoo Alex Mattsonin potentiaaliin, myös Mattsonin toinen sinkku Forget You nostettiin pohjoismaiseen ensisoittoon NRJ:n kanavilla.

”NRJ Nordic Premiere on pohjoismaisten NRJ-kanavien yhteinen musiikkikonsepti, jossa kaikki soittavat samaan aikaan radiossa yhden pohjoismaisen artistin uutuusbiisin. Tämä on ainulaatuinen tapa viedä musiikkia ulkomaille ja olen vahvasti mukana tukemassa kotimaista musiikkia myös rajojemme ulkopuolelle” kertoo NRJ:n musiikkipäällikkö Marcus Sjöström.

All About You on saanut alkunsa biisisessiossa yhdessä tuottaja Nico Stadin kanssa. Nico Stadi on tehnyt biisejä muun muassa Justin Bieberin Purpose-hittialbumille. Biisin lauluraidalla vierailee lupaava nuori artisti nimeltä Lucas Marx. Kasariballadien ystävät muistavat varmasti Lucasin isän, eli Right Here Waiting ja Now And Forever –hiteistä tutun rokkarin Richard Marxin.

All About You feat. Lucas Marx on tiukalla koukulla kuorrutettu, raikkaan tanssittava hyvän fiiliksen biisi. Alex Mattson on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt nousta jo tunnetuksi tekijäksi elektronisen tanssimusiikin saralla, hänen biisejään on striimattu Spotifysta yli 15 miljoonaa kertaa.

Alex Mattson on noteerattu jo aiemmin ulkomailla. Hän on ensimmäinen suomalainen sooloartisti, joka on signattu legendaariselle Ultra Music –levymerkille ja hänen biisejään on huomioitu suurissa EDM:ään keskittyvissä musiikkiblogeissa kuten EDM Sauce ja The DJ List.