Mitä telkkarin tarjonnasta voi oppia? – Radio NRJ Finland

Mitä telkkarin tarjonnasta voi oppia?

Television tarjoamaa fiktiivistä viihdesisältöä ei kannata ottaa kovinkaan päteväksi elämän ohjenuoraksi. Silti sen tarjoamat elokuvat ja draamat opettavat meille jotain parisuhteista ja deittailusta, muistuttaa Science of Realtionships.

  1. Kommunikoikaa selkeästi ja kunnioittakaa toisianne. Kaikilla pariskunnilla on erimielisyyksiä, mutta avain ongelmien ratkomiseen toisen mielipiteen kunnioittaminen ja rauhallinen ulosanti.
  2. Paljasta läsnäolosi ja tule huomatuksi. Paljastamisella ei tarkoiteta tässä tapauksessa itsensäpaljastamista, vaan kiinnostuksen kohteen lähelle pääsemistä, jotta yhteinen interaktio on mahdollista.
  3. Seinäruusuista erottuminen. Kun olet rumien ihmisten seurassa, näytät paljon viehättävämmältä kuin normaalisti.
  4. Heti alusta yltiöromanttinen suhde kaatuu todennäköisesti pian. Unelmien poikamies ja muut vastaavat sarjat ovat osoittaneet, että arki murskaa suurimman osan superromanttisissa puitteissa syntyneistä suhteista.
  5. Tiedä, kuinka rakastut. Huomaa, kuinka kiinnyt ihmisiin ja tunnista, kuinka toimit ihastuessasi. Näin pystyt toimimaan järkevästi, kun tiedät, minkälaisiin käyttäytymismalleihin yleensä olet sortunut.
  6. Menneisyys on todennäköisesti myös tulevaisuutta. Katsoessasi taaksepäin katsot usein myös tulevaisuuteen. Ihmisillä on tapana toistaa samoja kaavoja.
  7. Oletko anteeksiantavampi kumppani kuin ystäväsi? Kannatko loppuelämäsi kaunaa, jos kumppanisi tekee perustavanlaatuisen virheen? Tekisivätkö kaverisi samoin? Tutkimusten mukaan mukailemme ystäviemme toimintatapoja.
  8. Yllätystreffit voivat itse asiassa olla hyvä tapa aloittaa parisuhde. Toisin sanoen olet menossa tekemään jotain ihan muuta, mutta joudutkin treffeille. Tällaisia treffejä varten ei valmistauduta, mikä voi olla omiaan toisesta kiinnostumiseen.
  9. Salaisuudet eivät ole hauskoja. Useissa sarjoissa juonitellaan ja valehdellaan. Lähes aina paha saa myös palkkansa, joten ei kannata salata kumppanilta asioita.
  10. Vältä kontrolloivia ja pakottavia kumppaneita. Huonon itsetunnon omaavat naiset usein rakastuvat miehiin, jotka ovat ovat kontrolloivia ja mahdollisesti myös mustasukkaisia. Tuloksena on yleensä katastrofi.

Alkuperäinen: Science of Relationships

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
10 salaisuutta onnelliseen parisuhteeseen
10 alistavan parisuhteen merkkiä
Mitä tehdä kun parisuhde rakoilee?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi