Mitä opin miehestäni naimisiinmenon jälkeen, osa 2 – Radio NRJ Finland

Mitä opin miehestäni naimisiinmenon jälkeen, osa 2

Parisuhteen lähestyessä avioliiton satamaa nainen saattaa luulla tietävänsä kaiken tulevasta sulhostaan. Mutta eihän se niin mene – Women’s Healthin lukijat paljastavat, mitä he avioliitossa ovat miehestään oppineet.

6. ”Mieheni paljasti minulle hiljattain, että hän on riippuvainen… kuivakakuista. Olen kuullut kaikenlaisista addiktioista, mutta kuivakakkuriippuvuudesta en. Ei sitten muuta kuin kuivakakkureseptejä kokeilemaan.”

7. ”Mieheni oli yksi valtion etsityimmistä petostehtailijoista, minkä sain tietää vasta vuosien yhdessäolon jälkeen. Emme enää ole yhdessä.”

8. ”Jostain syystä naimisiinmenon jälkeen mieheni on alkanut käyttää kahta pyyhettä suihkussa käydessään. En tajua miksi. Pahemmaksi asian tekee se, että hän heittää märät pyyhkeet sänkyyn. Ei ole mukava mennä nukkumaan, kun lakanoiden seassa on kaksi märkää ja kylmää pyyhettä. Asiasta tappelemme edelleen.”

9. ”Yhdeksän vuoden yhdessäolon jälkeen menimme naimisiin ja lähes heti sairastuin rintasyöpään. Silloin kuitenkin huomasin, kuinka huomaavainen ja auttavainen mieheni on. Hän teki kaiken mahdollisen vuokseni.”

10. ”Vasta hiljan olen tajunnut, kuinka pakkomielteisen miehen nain. Hän saa raivarin, kun lusikat menevät väärään pesukoneen lokeroon ja sukat on laitettava juuri oikealla tavalla pyykkinarulta kaappiin. Vaikka hän onkin äärettömän tarkka tietyistä asioista, en vaihtaisi päivääkään hänen kanssaan.”

Alkuperäinen: womenshealthmag.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
5 virhettä, jotka tekevät parisuhteesta tuskaa
Suunnitteletko häitä? 10 rahansäästövinkkiä
Miten varmistaa, että näytän hyvältä häissä?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi