Mitä opin miehestäni naimisiinmenon jälkeen, osa 1 – Radio NRJ Finland

Mitä opin miehestäni naimisiinmenon jälkeen, osa 1

Parisuhteen lähestyessä avioliiton satamaa nainen saattaa luulla tietävänsä kaiken tulevasta sulhostaan. Mutta eihän se niin mene – Women’s Healthin lukijat paljastavat, mitä he avioliitossa ovat miehestään oppineet.

1. ”Parisuhteen alussa menimme aina nukkumaan samaan aikaan. Naimisissa ollessamme olen huomannut, että mieheni painuu usein sänkyyn ennen minua. Monesti hän nukkuu lapsimaisessa asennossa kieli hieman suusta roikkuen. Se on samalla superhellyttävää ja erikoista.”

2. ”Olimme olleet yhdessä vain puoli vuotta ennen kuin mieheni kosi, joten en tuntenut häntä vielä hyvin. Olen sittemmin oppinut, että mieheni on erittäin kova piereskelemään ja röyhtäilemään.”

3. ”Olen naimisiinmenomme jälkeen diagnosoinut miehelleni eräänlaisen levottoman jalan syndrooman. Hänen jalkansa saattaa hänen nukkuessaan hakeutua jalkaani vasten. Toisinaan hän rapsuttaa minua unissaan jalallaan kuin pesukarhu.”

4. ”Olen oppinut, että mies ei jaksa väitellä mistään perheensä kanssa välttääkseen yhteenottoja. Siitä ei varsinaisesti ole apua, kun yritän pitää puoliani. Ja kun hänen lähiomaisensa tietävät hänen olevan liian kiltti, he surutta hyväksikäyttävät sitä.”

5. ”Vasta naimisiinmenon jälkeen kuulin mieheltäni, että hän on sataprosenttisesti adoptointia vastaan. Toisin sanoen, jos hedelmällisyyteni ei olisi ollut normaalilla tasolla, olisin joutunut ottamaan eron lapsen hankkimiseksi.”

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Alkuperäinen:  womenshealthmag.com

Lue lisää:
5 virhettä, jotka tekevät parisuhteesta tuskaa
Suunnitteletko häitä? 10 rahansäästövinkkiä
Miten varmistaa, että näytän hyvältä häissä?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi