Mitä mies miettii liehitellessään viehättävää naista? – Radio NRJ Finland

Mitä mies miettii liehitellessään viehättävää naista?

Naiset ovat monimutkaisia olentoja, joita miesten on vaikea miellyttää. Näin moni mies tuumaa viehättävää naista katsoessaan. Naisen iskemistä mietittyään mies joko luovuttaa heti tai tyrii yrittäessään miellyttää tätä. Men’s Fitness selventää, kuinka miehet yleisimmin miettivät mitä sattuu kaunista naista katsoessaan.

  1. ”Hän haluaa minun olevan miehinen macho.” Nainen ei halua miehen olevan pullisteleva ääliö, jonka ego ei mahdu ravintolaan. Sen sijaan nainen haluaa, että mies on hyväkäytöksinen herrasmies, joka arvostaa ja kunnioittaa esimerkiksi ravintoloiden tarjoilijoita ja taksikuskeja ja muita asiakaspalvelualojen ammattilaisia.
  2. ”Hänet on pakko saada nauramaan jatkuvasti, koska huumori on kaikki kaikessa.” Ei onnistu, koska ensitapaamisella mies on todennäköisesti niin hermostunut, että hän vain puhua pälpättää sekavia. Vaikka tutkimusten mukaan hauska mies saa todennäköisemmin naisia, nainen haluaa ennen kaikkea dialogia. Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että syvällisempi ja ajattelevaisempi mies on viehättävämpi, joten jos huumori ei ole se vahvin laji, kannattaa antaa deittikumppaninkin puhua.
  3. ”Nainen etsii aina rakkautta.” Jostain syystä osa miehistä miettii, että nainen on lähtökohtaisesti etsimässä pitkää suhdetta. Tutkimusten mukaan nainen etsii yhtä todennäköisesti pidempää suhdetta kuin pientä säpinää.
  4. ”Minun pitää olla itse seksin ylijumala, jotta näkisin naisen uudelleen.” Jostain syystä miehet olettavat, että naiset odottavat seksin olevan kuin pornosta – kymmenen eri asentoa ja miehellä suuren peniksen lisäksi hyvä kestävyys. Se ei – ainakaan yleensä – pidä paikkaansa, vaan seksi on naiselle muutakin kuin lykkimistä ja huohotusta. Se vaatii opettelua.

Alkuperäinen mensfitness.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
10 salaisuutta onnelliseen parisuhteeseen
5 virhettä, jotka tekevät parisuhteesta tuskaa
10 alistavan parisuhteen merkkiä

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi