Mitä ihmettä – startup-yritys myy seksivalistusvideoita aikuisille – Radio NRJ Finland

Mitä ihmettä – startup-yritys myy seksivalistusvideoita aikuisille

Onko naisen koskettaminen vaikeaa? Eikö ole tarkkaa tietoa termeistä? Miten hommat käytännössä onnistuvat? Marie Clairen uutisessa kerrotaan OMGYes-startupista, joka pyrkii muuttamaan myyttisen naisen orgasmin arkisemmaksi asiaksi ja siinä sivussa neuvomaan, kuinka hommat sängyssä hoidetaan.

OMGYes on yritys, joka kauppaa seksivalistusta aikuisille. Valistuspaketti maksaa 29 dollaria (n.27 euroa) ja sen maksanut asiakas pääsee käsiksi kaikkiaan 47 opettavaiseen lyhytvideoon sekä noin tusinaan kosketeltavaan interaktiiviseen videoon. Viimeksi mainituissa kosketellaan virtuaalivaginaa kosketusnäytön kautta.

Virtuaalivaginan hivelöinti voi tuntua ajatuksena pöljältä, mutta palvelun kehittäjät lupaavat, että juuri kyseisten videoiden avulla henkilö oppii huomattavasti tehokkaammin.

Käytännössä kosketeltavalla videolla kokeillaan eri tekniikoita mallinetulle vaginalle. Naisen ääni kertoo esimerkiksi, mikä on kiihottumisen taso ja milloin höllätä vauhtia. Yritys lupaa, että itse orgasmin tuottamisen lisäksi asiakas oppii myös asiaan liittyvän sanaston.

Tästäpä oiva jälkijoululahja vaikkapa omalle isälle, tai sitten ei.

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
Näin keho hyötyy seksistä
Suuri suomalainen seksikysely paljastaa: näin suomalaisten seksikumppanien määrä jakautuu ikäryhmittäin
Miksi miehen on helpompi harrastaa irtoseksiä?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *