Miksi tylsä parisuhde on oikeasti kuuma? – Radio NRJ Finland

Miksi tylsä parisuhde on oikeasti kuuma?

Pitkän suhteen haittapuoleksi voisi laskea sen, että arjesta tulee ennalta-arvattavaa. Mutta se ei tarkoita, että suhteessa olisi tylsää, vaan päinvastoin. Women’s Health listasi, kuinka ”tylsä” parisuhde on itseasiassa kuuma.

1. Tiedätte tasan tarkkaan, mistä kumpikin pitää. Tiedätte, millä ruoka-annoksella parempi puolisko yllätetään töiden jälkeen. Kumpikin osaa sytyttää toisen antamalla juuri sitä optimoitua hierontaa. Toisen tunteminen ei ole todellakaan kirous.

2. Osaatte sanattoman viestinnän. Jo pelkästään toisen ilmeestä voi nähdä, mitä hän miettii. Tylsissä juhlissa yksi vilkaisu riittää kertomaan molemmille, että kotiin on päästävä.

3. Olette myös ystäviä keskenänne. Pelaatteko tai harrastatteko jotain yhteisesti? Jos vastaus on kyllä, olette hyvissä käsissä.

4. Pidätte kummatkin samasta orkesterista, eikä edes hävetä myöntää sitä. Parisuhteen alussa omista musiikkimieltymyksistä on vaikeaa päästää irti, mutta vuosien jälkeen kuuntelette sujuvasti myös toistenne lempibändejä.

5. Seksi naurattaa. Seksi ei enää ole pelkästään sitä vakavaa, kuumaa intohimoa. Asioille ja mokille osataan jo nauraa.

6. Toisen kanssa pystyy olemaan hikinen salihiiri. Naama punaisena ja meikittömänä ei tulisi kuuloonkaan tulla tapaamaan miestä, jota deittaillut vasta hetken. Pitkässä suhteessa toisen näkeminen omana itsenään on kuitenkin jo normaalia.

7. Huutamisen sijaan katsotaan töllöä. Parisuhteen kypsyessä intensiivinen riitely ja draaman määrä vähenevät merkittävästi. Sen ajan voi keskittää näyttelijöiden riitelyn seuraamiseen lempitv-sarjassanne.

Alkuperäinen: womenshealthmag.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
5 virhettä, jotka tekevät parisuhteesta tuskaa
10 salaisuutta onnelliseen parisuhteeseen
Hämmentävä parisuhde

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi