Mikä tekee univormusta viehättävän? – Radio NRJ Finland

Mikä tekee univormusta viehättävän?

Poliisi, palomies, sotilas… Monet uniformut saavat naisen sydämen sykähtämään, vaikka puvun kantajana olisi tavallinen mies. Mutta miksi?

Science of Relationshipsin mukaan uniformujen viehättävyyteen liittyy kolme seikkaa.

1. Itsevarmuus. Univormu saa aikaan kantajassaan ylpeyttä ja sitä kautta voimistaa minäkuvaa. Paremman minäkuvan ja itseluottamuksen on erinäisissä tutkimuksissa todettu linkittyvän viehättävyyteen. Itsevarmasti univormuaan kantava mies on siis viehättävämpi kuin tavan tallaaja.

2. Voima ja valta. Univormu kertoo voimasta ja vallasta, mutta myös luotettavuudesta. Eräässä tutkimuksessa naiset pitivät lääkärintakkiin sonnustautunutta miestä luotettavampana kuin arkivaatteisiin pukeutunutta miestä.

3. Samankaltaisuus. Jos nainen käyttää työssään univormua, tutkimusten mukaan hän syttyy myös itse niitä käyttävistä miehistä muita todennäköisemmin. Ulkokuoristen samankaltaisuuksien tiedetään olevan suuri tekijä parinvalinnassa, vaikka henkilöstä univormun sisällä ei tietäisi mitään.

Toimituksen huomio: Jenkit ovat vieneet tämänkin asian uusiin ulottuvuuksiin. Eräältäkin nettisivustolta  voi auttaa palomiehiä, poliiseja ja muita univormuun pukeutua miehiä löytämään rakkauden.

Alkuperäinen: Scienceofrelationships.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
Kaipaatko piristystä seksiin? Lue vinkit ja paljasta toiveesi!
Mitä nainen arvostaa sängyssä eniten: kestävyyttä vai isoa penistä?
Tiesitkö tätä seksifantasioista?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi