Mikä saa miehet ohittamaan naisen profiilin Tinderissä? – Radio NRJ Finland

Mikä saa miehet ohittamaan naisen profiilin Tinderissä?

Oletko kliseinen Tinder-käyttäjä? Tylsä profiili voi vesittää kaiken, vaikka kuvasi olisi palvelun aatelia. Cosmopolitan kertoo, miksi mies ohittaa profiilisi nopeasti. Älä kirjoita näin.

  1. ”Etsin uusia kokemuksia.” Sitä kutsutaan elämiseksi, eikä sitä tarvitse mainita erikseen profiilissa.
  2. ”Olen Tinderissä ainoastaan koirasi vuoksi.” Vaikka se olisi vitsillä sanottu, mies silti miettii, onko nainen tosissaan vaiko ei.
  3. ”Harrastukset: musiikki, matkustelu, urheilu, elokuvat.” Listasta puuttuu oikeastaan enää syöminen ja nukkuminen.
  4. ”Pizzarakkaus”, ”Pitsa on minun rakkaani”, ”Pitsa on parasta” ja niin edelleen. Ymmärrämme vähemmälläkin! Vaikka nainen kertoisi rakastavansa pizzaa, ei se tee hänestä siistiä tyyppiä.
  5. ”Viskinmaistelun ammattilainen”, ”vapaaottelufani” tai jotain muuta miehekästä. Jos nainen yrittää liiaksi osoittaa olevansa yksi miehistä, ei se vain toimi.
  6. ”Vihaan näitä esittelyjä.” Esittelyn tarkoitus on sukeltaa herutuskuvien tuolle puolen, joten siihen kannattaisi hieman muutakin kirjoittaa.
  7. Lyhenteiden käyttö. Lyhenteiden viljely ja mahdollisesti niiden väärin käyttäminen eivät tee vaikutusta mieheen.
  8. ”Olen näin vanha, asun täällä, kävin koulua tuolla ja käyn siellä töissä.” Näitä tietoja pitäisi näkyä jo profiilisi etusivulla, ei enää esittelytekstissä.
  9. ”Olen kaupungissa vain tämän päivän ja hakusessa on mies, joka osaa pitää hauskaa!” Mies todennäköisesti luulee, että teksti on jäänyt päivittämättä jonkin aiemman matkasi jälkeen, eikä uskalla asiaa selvittää.
  10. ”Bonuspisteitä saat, jos tykkäät asiasta x.” Miehen logiikalla tämä tarkoittaa automaattisesti sitä, että paljon on parannettavaa.

Alkuperäinen: Cosmopolitan

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
Naiset eivät halua katsella rumia lapsia
Rakkaus ja toisen hyväksyminen
Pieni penis huolestuttaa

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi