Mies, 9 tapaa varmistaa, että naisesi haluaa pettää sinua! – Radio NRJ Finland

Mies, 9 tapaa varmistaa, että naisesi haluaa pettää sinua!

Epäiletkö, että naisesi saattaisi olla uskoton? Tämän listan kohtia toteuttamalla näin saattaa käydäkin.

 1. Tee liikaa töitä ja keskustele vähän.
 2. Älä panosta suhteeseen vaan pidä sitä automaattia. Nainen kuitenkin pohtii suhteen toimivuutta koko ajan. Jos nainen pettää, 50 % heistä pitää sitä oikeutettuna, jos vakisuhde ”ei toimi”. Tutkimuksen mukaan mies itse
  ei pidä suhteen toimimattomuutta pettämisen olennaisena perusteena.
 3. Arvostele naista siitä, ettet saa seksiä. Nainen nimittäin on jo todennäköisesti harrastanut kanssasi seksiä vastoin omia halujaan. Alle 30-vuotiaista naisista jopa 81 % harrastaa seksiä myös silloin, kun ei huvita. Varmistat naisesi kyllästymisen sinuun, jos heittäydyt hankalaksi tai laiminlyöt kotityöt rangaistuksena seksin puutteesta.
 1. Älä pidä yllä hyvää tunnelmaa pitkin päivää ennen seksiä. 55 % naisista pitää pitkään vallinnutta hyvää tunnelmaa seksin onnistumisen takeena.
 2. Unohda seksissä hellyys ja hyväilyt. Ole ylipainoinen. Vastenmielisyyttäsi lisäävät rakastelutaitojen puute, kömpelyys ja epämiellyttävä tuoksu. Naiselle kumppanin tuoksu on kaksi kertaa merkittävämpi asia kuin miehelle naisen tuoksu.
 1. Älä katso usein silmiin. Nainen tarvitsee kiihottuakseen miehen katsetta, ja silmät ovat naisen mielestä miehessä seksikkäin ruumiinosa.
 1. Laiminlyö pakaratreeni. Pakaroiden kuntoon kuitenkin kannattaisi kiinnittää huomiota, sillä 39 prosenttia naisista pitää niitä miehen seksikkäimpänä ruumiinosana.
 1. Älä puhu kauniisti. Et etkä ehkä voi puheäänellesi mitään, mutta naisten mielestä ääni on miehen kolmanneksi seksikkäin ominaisuus. Naista myös kiihottavat miehen kauniit sanat.
 2. Ole erityisen tarkkaavainen, jos olet vakituisessa parisuhteessa 40-60-vuotiaan naisen kanssa. Tuon ikäinen nainen on kiinnostunein sinun pettämisestäsi. Sinä itse olet tyytyväisin seksielämääsi tässä iässä. Kauneus ja Terveys –lehden tutkimuksen mukaan nuorimmat naiset eivät ole innokkaimpia pettämään.
 1. Stressaa naiset orgasmista. Se on oikeasti turhaa, sillä 62 prosenttia naisista on sitä mieltä, ettei naisen tarvitse saada orgasmia seksissä ennen miestä. Orgasmien tulojärjestys ei ole naiselle merkityksellinen asia.

Väitteet perustuvat Kauneus ja Terveys –lehden seksitutkimukseen tammikuulta 2016. Tutkimukseen vastasi 743 täysi-ikäistä suomalaista, joista 52 % oli miehiä ja 48 % naisia. Tutkimus on tilastollisesti pätevä.

Lue lisää:
Mikä on paras seksi-ikä? Selvitä tästä!
Miten naisen ylipaino vaikuttaa miehen haluihin, lue tästä.