Meghan Trainor julkaisi uusimman kappaleen musiikkivideon… ja poisti sen heti. – Radio NRJ Finland

Meghan Trainor julkaisi uusimman kappaleen musiikkivideon… ja poisti sen heti.

Meghan Trainor julkaisi "Me Too"-kappaleelleen musiikkivideon maanantaina, mutta se poistui hyvin nopeasti. Laulaja nimittäin huomasi, että hänen vartaloaan on muokattu, eikä hyväksynyt sitä.

Meghan Trainor teasaili pitkään uutta musiikkivideotaan kappaleelle ”Me Too”, mutta kun videon julkistus koitti, se katosikin nopeasti tähden Vevo-sivuilta. Meghan huomasi muutama tunti videon julkistuksen jälkeen, että hänen vartaloaan oli kavennettu digitaalisesti videon lopulliseen versioon.

Trainor julkaisi Snapchatissaan videon, jossa ilmoitti asiasta itse: ”He Photoshoppasivat the crap out of me. Olen erittäin kyllästynyt siihen ja olen loppu, joten vedin sen (videon) pois, kunnes korjaavat sen… Vyötäröni ei ole niin pikkuruinen. Minulla oli mieletön vyötärö tuona iltana, en tiedä miksi he eivät pitäneet vyötäröstäni, mutta en hyväksynyt videota ja se levisi maailman laajuisesti, joten olen todella häpeissäni”.

Aluksi Trainor luuli, että kyseessä on joidenkin fanien tekoset, kunnes karu totuus paljastui: ”Näin fanien jakavan sitä ja ihmettelin, ’miksi fanit pilaavat vyötäröni? Oletteko tosissanne?’ Sitten menin katsomaan videon ja ajattelin, ’herran jumala’. Lähetin editoijille viestin, että ’en ikinä pyytänyt koskemaan vyötärööni. Haluan vyötäröni takaisin!'”, Trainor kertoi USA Todaylle.

”Kiljuin hotellihuoneessani. Ajattelin ’miksi he tekisivät näin?’ ja itkin. Oli kuitenkin pakko yrittää olla itkemättä, sillä olin juuri saanut meikkini valmiksii ja ajattelin, että ’älä pilaa tätä. Mene töihin ja sivuuta tämä’. Mutten mahtanut sille mitään.”

Trainorin ja fanien onneksi musiikkivideo on julkaistu uudelleen, eikä tästä mitään paranneltavaa löydä!

 

Lähde:
Idolator