Me Ollaan Ne Part 2 -musiikkivideo julkaistiin tänään – Radio NRJ Finland

Me Ollaan Ne Part 2 -musiikkivideo julkaistiin tänään

Cheekin, JVG:n, Elastisen, Nikke Ankaran, Kuben ja Pete Parkkosen yhteiskappaleelle "Me Ollaan Ne Part 2" julkaistiin tänään musiikkivideo.

Videon punainen väri on Cheekin ”Alpha Omega”-albumin teemaväri. Hänen mukaansa albumille haluttiin saada yhtenäinen väriteema niin, että koko paketti näyttää ja kuulostaa samalta. Väri valittiin, koska haluttiin ”all-red-everything-video”, jollaista ei ole aikaisemmin ollut. Se näyttää tuoreelta ja erilaiselta.

”Nyt mä yritän ottaa hetken iisii ja fiilistellä tätä kaikkee kivaa mitä täs on ollut”, Cheek kertoi suunnitelmistaan NRJ illan haastattelussa. ”Me varmaan tehdään Herrasmiesliigan perinteinen virkistysreissu, mikä on joka vuosi”.

Ja sen jälkeen pitää taas ryhtyä töihin, sillä kesäkuussa starttaa ”Alpha Omega”-kesäkiertue. Cheek esiintyy jokaisilla festareilla pääesiintyjän paikalla ja hänelle se tarkoittaa, että keikoille halutaan jotain muutakin kuin vain hänet. Tämä puolestaan tarkoittaa, että festarikesä vaatii aiempaa enemmän valmisteluja.

Katso Cheekin haastattelu:

Lue myös:
CHEEK: VIHAAMISEEN EI IKINÄ TOTU
SUOMI-RÄPIN SUURIMPIEN KOLLABORAATIO JULKAISTIIN TÄNÄÄN