Luokkakokous-elokuva saa jatko-osan – Radio NRJ Finland

Luokkakokous-elokuva saa jatko-osan

Suosittu Luokkakokous-elokuva saa "Polttarit"-nimisen jatko-osan. Jaajo Linnonmaan, Sami Hedbergin ja Aku Hirviniemen tähdittämä elokuva ilmestyy tämän vuoden lopulla.

Viime vuoden katsotuin elokuva, Luokkakokous, voitti Yleisön Jussi-palkinnon viime viikolla pidetyssä Jussi-juhlassa. Luokkakokous pitää tällä hetkellä hallussaan toiseksi katsotuimman kotimaisen elokuvan titteliä kuluneen 25 vuoden aikana, joten jatko-osasta voidaan odottaa myös menestyksekästä.

Elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen sanoo tiedotteessa:
”Mahtavaa päästä takaisin ruoriin näiden sällien kanssa, jatkamaan siitä mihin viimeksi jäätiin! Vaikka tämän kolmikon kanssa ei koskaan voi ihan tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu, sen voi jo luvata, että tulossa on jälleen ikimuistoinen seikkailu. Kameran molemmin puolin!”

luokkakokous 2
Luokkakokous 2 -Polttarit

Elokuvan kuvaukset alkavat huhtikuussa Hämeenlinnassa. Parhaillaan elokuvaan etsitään kaikenikäisiä avustajia, josta voi lukea lisätietoja elokuvan tuottavan Solar Filmisin sivuilta.

Luokkakokous 2 -elokuva perustuu tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan, kuitenkin mukaan on lisätty suomalaista twistiä ja omaleimaista Luokkakokous-meininkiä.