Lucas julkaisi musiikkivideon kappaleelleen Kauniita Yhdessä – Radio NRJ Finland

Lucas julkaisi musiikkivideon kappaleelleen Kauniita Yhdessä

Lucaksen "Kauniita Yhdessä"-hitille julkaistiin tänään musiikkivideo.

Helmikuussa julkaistua ”Kauniita Yhdessä”-kappaletta on streamattu jo yli 1,6 miljoonaa kertaa ja ilmestymisensä jälkeen se oli Spotifyn kymmenen kuunnelluimman kappaleen joukossa useita viikkoja. Edelleenkin kappale löytyy Spotify-listan sijalta 12.

Uudella musiikkivideolla esiintyvät Lucaksen lisäksi myös tubettajat Pinsku ja Tume, jotka tanssivat ja hengailevat tyhjässä varastorakennuksessa.
”Tää kertoo siitä että tyttö tai poika on ihastunu frendin tyttöystävään tai poikaystävään. Luulen että näin käy monelle nykyään, myös mulle yläasteella. Se on kiva tunne, mutta samalla jotenkin ärsyttävä, koska sä et voi tehdä mitään. Mä en sanonu mitään, mä jätin sen siihen vaan”, Lucas kertoo kappaleestaan tiedotteessa.

Tällä hetkellä Lucas viettää aikaa studiossa ja debyyttialbumia on odotettavissa vielä tänä vuonna. Hänen ”Aurinkoo”-kappaleensa kuullaan Äkkilähtö-elokuvan soundtrackilla ja kesän hän viettää kierrellen festareita bändinsä kanssa. ”Kauniita Yhdessä”-kappaleesta on julkaistu myös Alex Mattsonin tekemä remix-versio.

Katso musiikkivideo: