Lehti lainasi pahasti väärin Ellie Gouldingin sanoja – Radio NRJ Finland

Lehti lainasi pahasti väärin Ellie Gouldingin sanoja

Lehti väitti artikkelissaan Ellie Gouldingin korvaavan ateriat I.V-tipalla. Ellie Goulding vastasi Twitter-sivuillaan lehden vastuuttomiin väitteisiin hänen terveydestään, joilla olisi voinut olla erittäin vaarallisia seurauksia.

Brittiläinen lehti Metro nosti maanantaina Gouldingin kuvatekstiin lainauksen Red-lehdelle tehdystä artikkelista. Kuvatekstissä sanotaan, että tähti on ”tunnustanut käyttävänsä I.V-tippaa selvitäkseen tiukoista aikatauluistaan” ja vihjaa, että hän käyttää ruoan sijaan ravintoliuosta tippaletkun kautta.

Goulding vastasi artikkelin syytöksiin välittömästi Twitter-sivustollaan kirjoittamalla, että teksti on ”tahallisesti harhaanjohtava ja äärimmäisen vastuutonta heiltä”.

Alkuperäisessä artikkelissa Goulding oli kertonut käyttäneensä vitamiinitippaa kerran erään kiertueensa aikana: ”Bändi ja minä olimme kaikki aivan kuolleita. Minun oli pakko ostaa kaikille vitamiinitipat. Voitko kuvitella? Alan Carrin backstagella istumme kaikki tipassa”, hän on sanonut. Lisäksi tähti vielä täsmentää Twitterissä, että tämä on tapahtunut yhden ainoan kerran vuosia sitten:

Myös alkuperäisen artikkelin kirjoittanut Red-lehden toimittaja, Sophie Heawood, oikoi väärinymmärrystä omalla Twitter-sivullaan.

Ellie Goulding on ollut pitkään terveellisten elämäntapojen puolestapuhuja ja on siksi erityisen huolissaan tapahtuneesta pahasta väärinymmärryksestä.

”Yleensä pystyn nauramaan väärin lainatuille teksteille, mutta tämä on aidosti vaarallinen ja vastuuton”, Goulding kirjoittaa Twitterissään.

Lähde:
MTV

Lue myös:
GRAMMY-EHDOKAS ELLIE GOLDING VALMISTAUTUU UUTEEN VUOTEEN UUPUMUKSEN JÄLKEEN