Lähes loppuunmyydyn Summerburstin aikataulu julkaistiin! – Radio NRJ Finland

Lähes loppuunmyydyn Summerburstin aikataulu julkaistiin!

Helsingin Hernesaaren Rannassa järjestettävä Suomen ensimmäinen Summerburst-festivaali järjestetään ensi viikolla, 11. kesäkuuta. Ruotsissa yhdeksi suurimmista festareista nousseen Summerburstin lavalla nähdään tämän hetken kuumimpia EDM-tähtiä. Tapahtuman aikataulu on nyt julkistettu.

Hernesaaren Rannasta löytyy bileisiin upeat puitteet, paljon baareja, tasokkaita ruokapaikkoja, aurinkoterasseja ja trooppista tunnelmaa palmuineen. Kaikki alueen palvelut ja aluekartta ovat nähtävillä osoitteessa www.summerburst.fi.

Paikalle kannattaa saapua ajoissa lauantaina. Tapahtumaan saapuvien suositellaan käyttämään julkista liikennettä ja varaamaan matkaan riittävästi myös aikaa.

Aikataulu:

14.00 portit alueelle ja ravintolat aukeavat, lämmittelijä-DJ aloittaa
15.00 Lenno (FI)
16.15 Kygo (NO)
17.30 Afrojack (NL)
18.35 Rony Rex (FI)
20.00 Steve Angello (SE)
21.20 Alex Mattson (FI)
22.30 Nervo (AU)
24.00 tapahtuma päättyy
01.30 ravintolat sulkevat
Annetut soittoajat ovat arvioita ja saattavat muuttua.

Saapuminen alueelle
Porteilla tehdään turvatarkastus, joka saattaa aiheuttaa hetkittäistä jonottamista. Omalla autolla saapumista ei suositella, sillä odotettavissa on ruuhkia ja pysäköinti voi aiheuttaa ongelmia. Kampista pääsee tapahtuma-alueelle bussilla 14 ja HSL on varautunut First Sounds Of Summerburstin ajaksi myös lisälinjalla 14X, joka liikennöi tapahtuman päättymisen aikaan alueelta Kamppiin.

Raitiovaunu 3 kulkee myös alueen lähistölle ja Hernesaaren Rannan oma bussi HSR kulkee Helsingin keskustasta (Ateneumin edustalta) Hernesaaren Rantaan koko tapahtuman ajan. Venepaikat eivät ole Summerburstin aikaan käytössä lainkaan.

Voit fiilistellä tulevaa festarimeininkiä katsomalla tapahtuman videotrailerin tästä:

Lippuja on vielä jokunen jäljellä. Lipun hinta alkaen 69,50€ ja niitä voi ostaa ticketmasterista.