Kymmenen kammottavan noloa paljastusta – kohulehden lukijat kertovat – Radio NRJ Finland

Kymmenen kammottavan noloa paljastusta – kohulehden lukijat kertovat

Mikä hävettää eniten? Kerro se nimettömänä kohulehti Cosmopolitanille. Tässä tulokset.

1. Hyvät näkymät. ”Olimme kerrostaloasunnon paloportailla istumassa poikaystäväni kanssa ja tilanne kuumeni yllättäen. Nakkasin peiton päällemme ja aloimme hommiin. Harmi vain, että puoli naapurustoa näki portaiden alta koko aktin alusta loppuun.”

2. Selän takana puhuminen. ”Olemme parhaan ystäväni kanssa todella kilpailuhenkisiä miesten suhteen. Kerran olimme baarissa ja ystäväni näytti uskomattoman hyvältä. Miehet tuijottivat häntä taukoamatta, mutta kun hän meni vessaan, sanoin miehille, että ystäväni pukeutuu siksi paljastavasti, koska hänen raskautensa ei vielä näy. Ystäväni ihmetteli loppuillan, miksi baarin miehet eivät olleet kiinnostuneita.”

3. Se oli viuhahdus. ”Työskentelen jäätelöbaarissa, jossa joka päivän jälkeen pakkanen pitää täyttää seuraavaa päivää varten valmiiksi. Kahden miespuolisen työkaverini kanssa sovimme, että jos viuhahdan korttelin ympäri, he misaavat kaapit viikon ajan. Kun sitten vihdoin lähdin viuhahtamaan, puolivälissä matkaa autollinen tuttuja ja silloin tapailemani mies sattuivat näkemään tapauksen. Kävi ilmi, että työkaverini olivat kutsuneet heidät ’katsomaan esitystä’”.

4. Väärä ovi. ”Tapailin erästä miestä, joka asui kämppäkaverinsa kanssa. Menin miehen yöksi ensimmäistä kertaa ja  yöllä menin ilman laseja käymään vessassa. Kun tulin takaisin sänkyyn ja halailimme hetken, huomasin että halikaverini olikin tapailemani miehen kämppis. Miehet saivat hyvät naurut.”

5. Kannustuslaulu. ”Olen opiskelijakommuunimme ainoa nainen ja kerran bileistä tullessani minulla oli mukana mies, jonka kanssa tilanne alkoi lämmetä. Samassa kommuunin miehet tulivat jurrissa asunnolle ja kun he huomasivat orastavan tilanteeni, he alkoivat laulaa kovaan ääneen koulun omaa kannustuslaulua. Deittini yhtyi lauluun ja homma olikin sitten siinä.”

Alkuperäinen: cosmopolitan.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
“Naiset kirjaimellisesti kuolevat häpeään”
Näihin syövän oireisiin ei välttämättä kiinnitä huomiota
Mitä tehdä, kun puoliso valehtelee?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi