Kymmenen kammottavan noloa paljastusta – kohulehden lukijat kertovat, osa 2 – Radio NRJ Finland

Kymmenen kammottavan noloa paljastusta – kohulehden lukijat kertovat, osa 2

Mikä hävettää eniten? Kerro se nimettömänä kohulehti Cosmopolitanille. Tässä tulokset.

Tämä artikkeli on jatkoa 1 osaan, voit lukea sen täältä.

6. Kassajonossa kuultua. ”Puhumme kotona espanjaa, koska vanhempamme ovat Argentiinasta kotoisin. Kerran kaupan kassajonossa näin siskoni kanssa komean vaaleahiuksisen miehen ja aloimme espanjaksi arvuutella, kuinka iso miehellä on ja että olisiko hän hyvä sängyssä. Mahdolliset asennotkin käytiin läpi. Lopuksi mies vastasi täydellisellä espanjalla ’Sinähän olet seikkailunhaluinen’. Menin paniikkiin ja juoksin ulos.”

7. Maa se vain järisi. ”Olin lapsenvahtina siskontyttärelle mieheni kanssa. Kun olimme laittaneet viisivuotiaan unten maille olohuoneen sohvalle, harrastimme seksiä makuuhuoneessa. Seuraavana päivänä siskontyttö kysyi, mitä viimeöinen paukutus oli. Mieheni kertoi, että se oli varmaankin ollut maanjäristys. Kun siskoni haki tyttärensä, pikkuinen kertoi tomerasti äidilleen, että meidän sängyssämme oli ollut viime yönä maanjäristys.”

8. Lähetetty eteenpäin. ”Mieheni teki oharit vuosipäivänämme töiden vuoksi ja olin niin raivona, että laitoin ystävilleni viestiä, jossa kerroin haluavani oikean miehen enkä mitään pienimunaista oharintekijää. Seuraavana päivänä mies kuitenkin osti ruusuja ja yllätti minut päivällisellä. Harmi vain, että lähipäivien aikana joku oli näyttänyt hänelle kirjoittamani viestin. Mies ei vastannut puheluihini viikoon.”

9. Unisex-vessa on kätevä. ”Ystävälläni ja hänen miehellään oli jatkuvasti jotain kränää eikä ystäväni muuta tehnytkään kuin valitti miehestään. Kerran olimme ravintolassa ja kyllästyneenä ystäväni valitukseen menin käymään paikan unisex-vessassa. Kun olin laittamassa ovea kiinni, ystäväni mies tuli sisään. Hän kertoi, että oli aina pitänyt minusta ja päädyimme harrastamaan seksiä. He erosivat viikko sen jälkeen eikä ystäväni tiedä edelleenkään mitään tuosta vessareissusta.”

10. Gynelle piristystä. ”Minulla oli järkyttävä kiire töistä gynekologille ja kävin kotona ja suihkuttamassa hajunpoistajaa housuihini, koska suihkuun ei ollut aikaa. Vastaanotolle päästyäni ja pöydälle istuttuani gynekologi hihkaisi ja kertoi, että näyttääpä alapääni hienolta. Luulin hänen tarkoittaneen vahaustani, mutta kun pääsin kotiin, huomasin suihkuttaneeni alapääni täyteen glitteriä.”

Alkuperäinen: cosmopolitan.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
“Naiset kirjaimellisesti kuolevat häpeään”
Näihin syövän oireisiin ei välttämättä kiinnitä huomiota
Mitä tehdä, kun puoliso valehtelee?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi