Kygo julkaisi kahdelle viimeisimmälle singlelleen musiikkivideot samana päivänä – Radio NRJ Finland

Kygo julkaisi kahdelle viimeisimmälle singlelleen musiikkivideot samana päivänä

Kygon juuri julkaistulta debyyttialbumilta "Cloud Nine" julkaistut kaksi viimeisintä sinkkua saivat samana päivänä musiikkivideot, joilla kaiken lisäksi jatkuu myös yksi ja sama tarina.

Norjalainen tropical housen tuottaja ja DJ, Kygo, julkaisi ”Cloud Nine”-albuminsa 13. toukokuuta. Mies tahkoo hittejä toisensa perään sen jälkeen kun vuonna 2014 julkaisi ensimmäisen maailmanlaajuisen läpimurtohittinsä ”Firestone”. Tämän jälkeen singlejä on ilmestynyt takaiseen tahtiin, alkuvuodesta 2015 ”Stole The Show”, myöhemmin ”Nothing Left” ja ”Here For You”. Tämän vuoden puolella suuriksi hiteiksi puolestaan nousivat ”Stay”, ”Fragile” ja ”Raging”, uusin Kygon tulokas on ”I’m in Love”.

Kaksi viimeisimpänä mainittua saivat maanantaina 23. toukokuuta musiikkivideot, jolla sama tarina jatkuu alkaen ensin ”Raging”-videolta ja jatkuen sitten ”I’m in Love”-videolle. Tavallaan kummassakaan ei tapahdu sen kummempaa, mutta videoille on saatu vangittua uskomattoman upeita maisemia. Molempien videoiden takaa löytyy ohjaajan paikalta Ariel Elia.