Kuinka selvitä vaikeista ajoista? – Radio NRJ Finland

Kuinka selvitä vaikeista ajoista?

Kun elämä sylkee kasvoille, on takataskussa hyvä olla muutamia selviytymiskeinoja. Elämäntapatohtori Jeffery Rossman kertoo Health.comille, mitä tekniikoita kannattaa kokeilla.

  1. Päästä tunteet ulos. Anna itsellesi mahdollisuus kokea kaikki se suru, ärtymys tai pettymys. On luonnollista kokea kyseisiä tunteita vaikeina aikoina, joten niitä on turhaa kätkeä taka-alalle tai sokerikuorruttaa niitä.
  2. Löydä hyvä mantra. Keksi jokin hyvä mantra, jota voit hokea erityisen vaikeissa paikoissa. Voit myös miettiä asioita tai henkilöitä, jotka antavat sinulle voimaa. Niitä miettiessä suru tai pettymys ei ota valtaa haavoittuvalla hetkellä.
  3. Kirjoita ajatuksesi ylös. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, asioiden ylös kirjoittaminen jäsentelee ajatuksia aivan eri tavoin. Tutkimusten mukaan päiväkirjan pitäminen vaikeina hetkinä auttaa vaikeiden tunnetilojen käsittelyssä.
  4. Menneisyyden tarkastelu. Vaikka menneeseen ei kannata jäädä kiinni, sen tarkasteleminen ja eletyn elämän huippukohtien ja voitettujen haasteiden verestely auttavat muistamaan, että vaikeissa paikoissa on oltu aikaisemminkin, mutta aina niistä on selvitty.

Alkuperäinen: Healt.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
Miksi toiset masentuvat vastoinkäymisistä ja toiset eivät?
Nyt se on tutkittu: vahvistaako se mikä ei tapa?
Vahingoittaako stressi aivoja?

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *