Keskinkertaista seksiä: näitä asioita naiset tekevät sen aikana – Radio NRJ Finland

Keskinkertaista seksiä: näitä asioita naiset tekevät sen aikana

Suurin osa parisuhteessa elävistä tai uuden ihmisen tapaavista naisista saa jossain vaiheessa osakseen keskinkertaista seksiä. Se on normaalia, koska aina seksi ei ole kuin elokuvista, ilotulitteiden paukkeessa ja sateenkaarten päällä. Women’s Health päätti tarttua aiheeseen ja kirjoittaa, mitä naiset miettivät tai tekevät tylsän seksin aikana.

  1. Jostakin toisesta fantasiointi. Tylsän seksin avulla ei välttämättä pääse maaliin saakka, joten silloin pitää ottaa käyttöön apukeinoja. Apuvälineistä tehokkain on tietysti mielikuvitus, jonka avulla voit yhtäkkiä olla sängyssä julkkiksen tai vaikka ensirakkautesi kanssa.
  2. Tuhmien puhuminen. Jos mies pysyy kokonaan vaiti seksin aikana, se voi olla joidenkin naisten mielestä tylsää. Silloin naisen on tehtävä aloite ja toivoa, että a) mies vastaa tuhmasti, b) mies saa tuhmista puheista uutta puhtia tekemiseensä.
  3. Kaikki paikat ja asennot käyttöön. Ehkä seksi paranee eri huoneessa tai eri asennossa?
  4. Orgasmin feikkaaminen. Jotta toivoton jyystäminen loppuisi jossain vaiheessa, nainen voi feikata orgasminsa. Kun on tylsää, väsyttää ja ei muutenkaan ole fiilistä, voi yrittää pitää valheellisen loppunäytöksen, jonka kuitenkin pitää olla tarpeeksi vakuuttava.
  5. Seksilelujen käyttö. Ostit ne syötävät karkkistringit täysin vitsinä, mutta nyt tilanne vaatii jotain niin täysin överiä, että ne on pakko kaivaa kaapista ja toivoa niiden antavan tarvittavaa potkua tilanteeseen.

Alkuperäinen: womenshealthmag.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
Näin keho hyötyy seksistä
Eikö seksi luista? Seksuaaliterapeutti neuvoo
Paranna pitkän suhteen seksielämää

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *