Keskinkertaista seksiä: näitä asioita naiset tekevät sen aikana, osa 2 – Radio NRJ Finland

Keskinkertaista seksiä: näitä asioita naiset tekevät sen aikana, osa 2

Suurin osa parisuhteessa elävistä tai uuden ihmisen tapaavista naisista saa jossain vaiheessa osakseen keskinkertaista seksiä. Se on normaalia, koska aina seksi ei ole kuin elokuvista, ilotulitteiden paukkeessa ja sateenkaarten päällä. Women’s Health päätti tarttua aiheeseen ja kirjoittaa, mitä naiset miettivät tai tekevät tylsän seksin aikana.

  1. Torkahtaminen. Sitä sattuu, vaikka miehet eivät sitä voi uskoa todeksi: nainen saattaa nukahtaa hetkeksi kesken tylsän yhdynnän. Jos mies aloittaa jo viidennen pusu-nuolemis-yhdyntä-kierroksensa sen ensimmäisen orgasmin metsästyksessä, voi tylsyys alkaa jo unettamaan.
  2. Arkisista asioista puhuminen tai niiden miettiminen. Onpa ulkona kylmä. Kylläpä pomo oli taas raivostuttava töissä. Pitäisiköhän katsoa se uusi Netflixin dokumentti, kun sitä ovat kehuneet? Parhaassa tapauksessa olet suunnitellut seuraavan loman tylsän sessionne aikana.
  3. Erikoisten yksityiskohtien huomaaminen. Onko kumppanille tullut uusi luomi kainaloon? Eipä ole mies trimmannut hetkeen paikkojaan. Alaselässä miehellä on mustapää, jonka haluaisit puristaa. Miten niin on tylsää?
  4. ”Sori, mun on pakko vastata tuohon.” Törkeäähän se on lähteä kesken kaiken pois, mutta puhelin ja parisuhdeneuvoja kaipaava ystävä ovat yleensä tarpeeksi hyviä tekosyitä, jotta mies ei loukkaannu verisesti.
  5. Mikäs hänen nimensä olikaan? Yhden yön juttu ei oikein saanut tarvitsemaansa synergiaa, joten nautinnon sijaan mietit vain kuumeisesti, mikä yläpuolellasi huohottavan kaverin nimi on.

Alkuperäinen: womenshealthmag.com

Kirjoittaja: Toimitus / Terve.fi

Lue lisää:
Näin keho hyötyy seksistä
Eikö seksi luista? Seksuaaliterapeutti neuvoo
Paranna pitkän suhteen seksielämää

Rakkaushoroskooppi
Rakkaushoroskooppi