Kelly Clarkson syyttää Keshan tuottajaa kiristyksestä – Radio NRJ Finland

Kelly Clarkson syyttää Keshan tuottajaa kiristyksestä

Kelly Clarkson on liittynyt Keshaa tukevien artistien rivistöön sanomalla, että hänet kiristettiin työskentelemään Dr. Luken kanssa.

Moni julkisuuden henkilö on ryhtynyt puolustamaan Keshaa sen jälkeen kun tuomari hylkäsi viime kuussa hänen tekemän kanteen Dr. Lukea vastaan, jossa syytti tätä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Yksi julkkiksista on Kelly Clarkson, joka kirjoitti ympäripyöreän twiitin tuottajasta.

Nyt Clarkson on kertonut tarinan twiittinsä takaa, kun hän “Kiis 106.5 Australia”-radiokanavan haastattelussa myönsi hänen ja Dr. Luken ottaneen yhteen. Hän kertoi levy-yhtiönsä kiristäneen hänet työskentelemään tuottajan kanssa.

“Olen rehellinen siitä miehestä, mutten tiedä (oikeudenkäynnin)  tilannetta”, Clarkson sanoo viitaten Keshan oikeustaistoon. “Dr. Luke ei ole minulle mukava ihminen. Olemme ottaneet yhteen”.

“Kun niin moni artisti ei pidä sinusta, se kertoo jostakin”, Clarkson jatkaa. “Työskentelin hänen kanssaan vain koska minua kirjaimellisesti kiristettiin levy-yhtiöni toimesta”.

Sekä Kesha että Kelly Clarkson kuuluvat Sony Recordsiin. Kesha yrittää parhaillaan päästä tekemään musiikkia ilman tuottajaansa, Dr. Lukea, mutta levy-yhtiö ei suostunut purkamaan heidän sopimustaan, eikä anna Keshalle lupaa tehdä musiikkia ilman tuottajaansa.

Lähde:
PopCrush

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *