Kanye Westin uuden albumin kappale suututti Taylor Swiftin veljen – Radio NRJ Finland

Kanye Westin uuden albumin kappale suututti Taylor Swiftin veljen

Kanye West julkaisi eilen uuden albuminsa, Life Of Pablo. Kaikki eivät kuitenkaan olleet albumin sisällöstä niin innoissaan, sillä albumilta löytyy kappale nimeltä Famous, joka sai Taylor Swiftin lähipiirin suuttumaan.

Kanyen uudella levyllä on faneille useita yllätyksiä, joita moni ei osannut odottaa, esimerkiksi vierailevina artisteina Rihanna ja The Weeknd. Yhden kappaleen shokeeraavat lyriikat kuitenkin eivät uponneet aivan kaikille. ”Famous”-kappaleessa Kanye räppää: ”I feel like me and Taylor might still have sex/ I made that bitch famous” (Minusta tuntuu, että minä ja Taylor voisimme vieläkin harrastaa seksiä/minä tein siitä ämmästä kuuluisan).

Taylor Swiftin pikkuveli toi mielipiteensä Kanyen kappaleesta ilmi videollaan, jossa heittää miehen nimikkokengät, Adidaksen Yeesy Boostit, roska-astiaan ja kirjoittaa otsikoksi ”aloittelen kevät siivousta”. Veljen lisäksi myös Taylorin hyvä ystävä Gigi Hadid ja hänen poikaystävänsä Calvin Harris ovat huomioineet Kanyen uuden levyn kappaleen sanat sosiaalisessa mediassa.

Getting a head start on some spring cleaning. Here we go again.

A video posted by Austin Swift (@austinkingsleyswift) on

Calvin Harris puolestaan jätti videoon kommentin: ”LOOOOOOOOOOL”.

Gigi oli mukana Kanyen levyn julkistusshowssa, mutta selitti asiaa Twitterissä sanomalla, että vaikka hän osallistuukin tapahtumiin, se ei silti tarkoita, että hän hyväksyy, mitä musiikissa sanotaan. ”Ystäväni tietävät lojaaliuteni”, hän toteaa.

Kanyen oletetaan viittaavaan lyriikoillaan vuoden 2009 MTV VMA-gaalaan, jossa Taylor oli vastaanottamassa Parhaan Naissolistin palkintoa ja Kanye keskeytti tapahtuman loikkaamalla lavalle. Toisaalta, Taylor voitti kyseisen palkinnon ennen Beyoncéa, joten hän oli kuuluisa jo tuolloin.

Lähteet:
MTV
Billboard
NME