Kanye Westin uudelta albumilta julkaistaan viimein single – Radio NRJ Finland

Kanye Westin uudelta albumilta julkaistaan viimein single

"Life Of Pablo"-albumi on roikkunut keskeneräisenä Tidalissa jo pitkään ja sen julkaisupäivää on lykätty useasti. Nyt siltä on viimein päätetty julkaista ensimmäinen single, Rihanna kollaboraatio "Famous".

Kanye Westin ”Life Of Pablo”-albumin julkaisupäivämäärä on muuttunut aina uudelleen ja uudelleen, eikä sitä virallisesti ole edelleenkään julkaistu Tidalia lukuunottamatta missään. Keskeneräinen albumi ei toden näköisesti tule saamaankaan fyysistä levyä lainkaan, mutta viimein sen varsinainen ensimmäinen single on päätetty julkistaa.

Ensimmäiseksi sinkkulohkaisuksi ”Life Of Pablo”-albumilta valikoitui Rihannan kanssa yhteistyössä tehty ja Taylor Swiftin ja tämän perheen suututtanut ”Famous”. Kohuttu kappale on looginen valinta ensisinkuksi Westin albumilta monestakin syystä: Rihanna on kovassa nosteessa, kappaleella kuullaan pitkästä aikaa suoraa hiphop-biittiä, joka on Westin tuotannossa muutoin ollut hieman kadoksissa viime aikoina ja tottakai kappale on saanut jo alkuun niin suuren kohun ympärilleen, että se on jo järkevääkin julkaista kaikille.

Myös ”Famous”-single oli alunperin kuultavissa ainoastaan Tidalissa, mutta viikonlopun aikana se julkaistiin myös Spotifyssa ja Apple Musicissa.

Klikkaa kuvaa ja kuuntele "Famous"
Klikkaa kuvaa ja kuuntele ”Famous”

Lähde:
Idolator

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *