Justin Bieber särki Selena Gomezin sydämen – Radio NRJ Finland

Justin Bieber särki Selena Gomezin sydämen

Hands to My Self-hitin tähti Selena Gomez kertoi W-lehdelle kasvamisesta Disney-tähdestä aikuiseksi, sydänsuruista ja oletetuista riidoista Miley Cyrusin kanssa.

Selena kertoo lehdelle, että kun Disney-ura oli ohi, hänen täytyi opetella olemaan oma itsensä, eikä hän tiennyt lainkaan mitä hän halusi. Osana tätä hän erotti äitinsä Mandy Teefeyn managerinsa roolista vuonna 2014, sillä halusi selvitä yksin. Tuohon aikaan Selena asui äitinsä, isäpuolensa ja vastasyntyneen siskopuolensa kanssa Texasissa, mutta hän päätti muuttaa Los Angelesiin yksin.

Tähän mennessä Disney-maineen puhdistaminen on onnistunut hyvin ja musiikin lisäksi Selena on näytellyt Oscar-ehdokkuuden saaneessa ”The Big Short”-elokuvassa ja pian ilmestyvässä jatko-osaelokuvassa ”Neighbors 2”. Selena haluaa todistaa kaikille, että hän osaa laittaa itsensä rooliin ja on uskottava artisti ja näyttelijä.

selena gomes lehti
Selena Gomez W-lehden kannessa

Selena on joutunut myös ilkeiden juorujen kohteeksi, kun hänen ja Miley Cyrusin on kerrottu olevan ikävässä välirikossa. Selena sanoo, että he eivät koskaan riidelleet.
”Tykkäsimme samasta pojasta 16-vuotiaana”, hän paljastaa, ”olemme nyt molemmat asettuneet elämissämme”.

Toinen elämässä kasvamisen paikka oli Justin Bieberin kanssa koetun kolme vuotisen on-off-suhteen jälkeen. Suhde päättyi lopullisesti vuonna 2014, mutta ihmiset ovat edelleen kiinnotuneita ilmiöstä nimeltä Jelena.
”Aluksi en välittänyt. Olin 18-vuotias ja ajattelin, että nyt minulla on poikaystävä ja näytämme söpöiltä yhdessä, tykkäämme siitä”.

Mutta sitten suhatutuminen muuttui: ”Sydämeni särkyi ja välitinkin”. Selena sanoo tunteneensa olonsa kuin nurkkaan ajetuksi eikä tiennyt, mitä tehdä. Nykyään hän ja Justin ovat hyviä ystäviä ja Selena sanoo kyllästyneensä koko keskusteluun.
”Olen rehellisesti sanottuna kypsä. Välitän hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan, mutta en pysty siihen enää”.

Selena sanoo, ettei koskaan odottanut elämästään tulevan niin julkista, kuin se nyt on.
”Tuhoaako tämä minut vai tekeekö se minusta minut? Minun täytyy yhä valita se joka ikinen päivä”.

Lähteet:
US Magazine
Music-news

Lue myös:
SELENA GOMEZ ÄÄNITTI CHARLIE PUTHIN UUDEN SINGLEN LAULUT VAATEHUONEESSA