Joukko suomalaisia tähtiä esiintyy nuorten puolesta Make the Movement-konsertissa – Radio NRJ Finland

Joukko suomalaisia tähtiä esiintyy nuorten puolesta Make the Movement-konsertissa

Jook Joint Movement ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonkä pyrkimyksenä on edistää nuorten työllisyyttä ja tarjota vapaa-ajan toimintaa kulttuurin ja viihteen alalla. Make the Movement on yhdistyksen hyväksi järjestettvä tukikonsertti, jossa esiintyy pitkä liuta artisteja.

Jook Joint Movement ry haluaa tarjota innokkaille nuorille mahdollisuuden osallistua esimerkiksi festivaali- ja tv-tuotantoihin ja tällä hetkellä sen toiminnassa on aktiivisesti mukana noin 150 nuorta. Ikärajaton tukikonsertti, jolla kerätään varoja yhdistyksen toimintaan järjestetään 22. helmikuuta Tavastialla. Konserttiin voi ostaa lippuja Tiketistä.

Sini Sabotage - Lue mun huulilta EP Myös Sini Sabotage nähdään Tavastialla
Sini Sabotage – Lue mun huulilta EP
Myös Sini Sabotage nähdään Tavastialla

Jook Joint Movement ry on Axl Smithin perustama ja siihen kuuluu paljon Suomen vaikuttajia niin musiikin alalta, näyttelijöistä, juontajista, tapahtuma-alalta kuin muiltakin luovilta aloilta. Viime vuonna järjestö teki yhteistyötä muun muassa Weekend-festivaalin ja Universal Musicin kanssa, monien muiden lisäksi.

jook joint nrj
Jook Joint Movement on käynyt vierailemassa myös NRJ-studiolla

Hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyvät tänä vuonna esimerkiksi Kasmir, Sini Sabotage, Janna, Vilma Alina, Elias Gould sekä Roope Salminen. Tutustu yhdistyksen toimintaan sen www-sivuilta ja lue lisää hyväntekeväisyyskonsertista Facebookista.

Tämä kolmikko nähdään tulevassa hyväntekeväisyyskonsertissa. Kuva: Cooking with Kasmir
Tämä kolmikko nähdään tulevassa hyväntekeväisyyskonsertissa. Kuva: Cooking with Kasmir