Jason Derulon timmin kropan salaisuus – Radio NRJ Finland

Jason Derulon timmin kropan salaisuus

Jason Derulo julkaisi helmikuussa uuden singlensä "Naked" musiikkivideon, jolla hengästyttävän tiukassa kunnossa oleva mies esittelee kroppaansa. Hän kertoi E!:lle, kuinka siihen on päästy.

”Pitää vain pysyä tiukkana, kohtuuden rajoissa”, Derulo neuvoo. ”Harrastin ennen sellaisia pika-dieettejä, joissa oltiin todella ankaria”.
”On helppoa antaa periksi ja jos niin käy, on aika hankalaa aloittaa taas. Jos haluat jotain, voit saavuttaa sen, mutta kohtuuden rajoissa, noudata suhdetta 80/20, 80% terveellista ja 20%… Älä liikaa innostu kuitenkaan!” Derulo neuvoo.

Jason paljastaa, että syö todella hyvän määrän kaloreita joka päivä pysyäkseen vaativan urheiluohjelmansa rytmissä, noin 3200-3300 kaloria päivässä. Jokainen kalori tulee kuitenkin poltettua, sillä hänen päivittäinen saliohjelmansa kestää kolme tuntia.

Derulolla pitää aikataulujensa kanssa kiirettä tässä kuussa, sillä hän julkaisi juuri uuden singlensä, myös NRJ Fresh -listalta löytyvän ”If It Ain’t Love”-kappaleen ja keikkailee pian ahkerasti.

Kuva: Warner Music
Kuva: Warner Music. Klikkaa ja kuuntele uusi single

Lähde:
E!