Helsinki Pride -puistojuhlan esiintyjät on julkistettu – Radio NRJ Finland

Helsinki Pride -puistojuhlan esiintyjät on julkistettu

Helsinki Pride -viikko huipentuu tuttuun tapaan Puistojuhlaan. Tänä vuonna Kansalaistorilla järjestettävän Puistojuhlan esiintyjät on nyt julkistettu.

Helsinki Pride -viikko ajoittuu tänä vuonna 27.6.-3.7. välille ja se huipentuu lauantaina 2.7. kulkueeseen, joka lähtee liikkeelle Senaatintorilta klo 13 ja päättyy Kansalaistorille, jossa juhlitaan myös tämän vuoden Puistojuhlaa. Tänä vuonna Puistojuhlan lavalle Radio NRJ tuo Jannan, Reino Nordinin, Ellinooran ja Movetronin.

”NRJ:llä on suuri kunnia olla jälleen mediakumppanina mukana tuomassa bileet Kansalaistorille. Kotimaiset artistit lähtevät sydämellään mukaan tähän rakkauden juhlaan. Nyt vain toivotaan, että sää suosii”, sanoo NRJ:n musiikkipäällikkö Marcus Sjöström.

Helsinki Priden järjestää kansalaisjärjestö HeSeta ry. Viime vuonna puistojuhlaan osallistui ennätykselliset 25 000 ihmistä ja tänä vuonna osallistujia odotetaan olevan saman verran. Tapahtuma on kaikille avoin ja täysin maksuton.

“Puistojuhlaan ovat kaikki yhtä yhdenvertaisesti tervetulleita! Pääsymaksua juhlaan ei ole, koska olemme halunneet pitää osallistumisen kynnyksen mahdollisimman matalana”, Helsinki Priden tuottaja Iina Niemi kertoo.

 

Listätietoja Pride-viikosta löydät tapahtuman kotisivuilta. Koko Pride-viikon ohjelma julkistetaan huomenna, 3. kesäkuuta.