He ovat maailman eniten matkustavat muusikot! – Radio NRJ Finland

He ovat maailman eniten matkustavat muusikot!

Valmismatkojen asiantuntija, matkailuyritys TravelBird, on julkaissut listauksen maailman eniten matkustaneista muusikoista, jossa otetaan katsaus maailman suosituimpien artistien kiertuekilometreihin. Tutkimus paljastaa, ketkä 36 yhtyettä tai muusikkoa ovat matkustaneet eniten kiertueillaan, ja kuka heistä on matkustanut maailmalla eniten.

Listaan otettiin mukaan sekä legendaarisia muusikkoja että uusia tähtiä eri genreistä. Artistien kiertueiden matkakilometrit laskettiin ottamalla huomioon heidän kotimaan- sekä maailmankiertueensa aina heidän uransa alusta saakka. Näitä tietoja hyödyntämällä TravelBird on laskenut, kuinka monta kertaa kukin artisti olisi voinut matkustaa maailman ympäri tai Kuuhun.

Tutkimuksen mukaan kymmenen eniten matkustanutta artistia ovat:

taulukko1

Kaikkien listauksessa mainittujen artistien matkustettujen kilometrien määrä vastaa 46,5 matkaa kuuhun ja takaisin. Voit katsoa kaikki tulokset täältä!

TravelBird myös tutki, kuinka paljon maksaisi, jos kunkin listauksessa mainitun muusikon superfani olisi seurannut muusikon jokaista keikkaa hänen uransa alusta lähtien. Nykyisessä rahanarvossa esitetyt matkakulut on saatu laskemalla, kuinka paljon arviolta maksaisi seurata kutakin artistia heidän uransa aikana. Laskuihin otettiin mukaan ainoastaan matkakulut, eikä laskettu konserttilippujen hintoja, sillä oletettiin, että tosifani olisi saanut maksuttomat pääsyt backstagelle.

taulukko2

Lähde: TravelBird

https://travelbird.fi/listaus-maailman-eniten-matkustaneista-muusikoista/