Harry Stylesin debyyttialbumi on täällä! – Radio NRJ Finland

Harry Stylesin debyyttialbumi on täällä!

 

Harry Styles on julkaissut tänään 12. toukokuuta ensimmäisen omaa nimeä kantavan sooloalbuminsa. Ensimmäisen maistiaisen musiikkityylistään Harry antoi huhtikuun alussa massiivisen Sign of the Times –singlen muodossa. Single nousi iTunesin ykköseksi samantien 84 maassa ja Spotifyyn se on kerännyt striimejä jo yli 76 miljoonaa kappaletta. Kappaleen Styles kirjoitti yhdessä Thomas Hullin kanssa ja sen tuotti Kid Harpoon Jeff Bhaskerin, Alex Salibianin ja Tyler Johnsonin kanssa.

Singlestä julkaistiin myös upea Skotlannissa kuvattu musiikkivideo, jonka ohjaajana toimi arvostettu ranskalainen ohjaaja/muusikko Yoann Lemoine. Neljässä päivässä Sign of the Times -videota on katsottu jo yli 10 miljoonaa kertaa.

Matkan varrella Harry Styles on esitellyt uusia kappaleitaan maailmalle jo ennen albumin julkaisua. Ever Since New York sai maailman ensiesityksensä, kun Harry teki ensimmäisen TV-esiintymisenä Saturday Night Livessä huhtikuussa ja kappaleen Carolina Harry esitti ensimmäistä kertaa albuminjulkaisuviikolla Today Showssa. Toukokuun 2. päivä ensisoittonsa sai puolestaan kappale Sweet Creature. Snapchat myös teki oman filtterin Harrylle, jossa päästiin kuulemaan kappaletta Woman.

Albumilta löytyy yhteensä 10 kappaletta, joiden teksteistä pääosin vastaa Harry Styles ja tuotannosta vastaa Jeff Bhasker. Kuuntele albumia tästä!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *