Flounce: Näin saavutat kesäkunnon – Radio NRJ Finland

Flounce: Näin saavutat kesäkunnon

Uudenvuodenlupaukset on tehty, joten on aika asettaa tavoitteet tai toteuttaa edellisen vuoden suunnitelmat. Lupasitko saavuttaa sen kuuluisan kesäkunnon tänä vuonna? Ota esiin kynä ja paperi, vastaa seuraaviin kysymyksiin ja olet lähempänä tavoitteesi saavuttamista.

1. Kirjoita ylös kaikki ne hetket, kun olet huomannut epäonnistuvasi.

Ei suinkaan siksi, että mollaisit itseäsi vielä enemmän. Teet tämän siksi, jotta tiedostat kerta toisensa jälkeen toistuneet asiat ja varaudut niihin tällä kertaa. Muista, että sinä onnistut nyt.

2. Mikä on henkilökohtainen tavoitteesi?

Puntaroi motivaatiosi lähteitä ja kirjoita niistä itsellesi kolme tärkeintä ylös. Älä kuitenkaan tavoittele onnea painonpudotuksen kautta. Siinä helposti kompastut omaan nilkkaasi. Kun olet saavuttanut tavoitepainon, etkä näytäkään siltä miltä ajattelit näyttäväsi, lopputuloksena on pettyminen ja luovuttaminen. Omaa kehoa ei kannata myöskään lähteä vertaamaan muiden vartaloihin. Katkeruudella ja kateudella tuskin saat sitä mitä haluat.

3. Mitä olet valmis tekemään onnistuaksesi ja kuinka tärkeä tavoite itsellesi on?

Otetaan oppia viime vuosista. Aloita pienen pienillä askelilla. Jos haluat liikunnan osaksi elämääsi, voit ottaa tavoitteeksi esimerkiksi työpaikalle kävelyn tai mennä julkisilla töihin ja kävellen kotiin. Mene hissillä ylös, mutta reippaile portaat alas. Nämä ovat pieniä asioita, joilla on huomattavaa merkitystä omaan oloosi. Aiotko kertoa tavoitteistasi ystävillesi vai pidätkö tiedon itselläsi ja säväytät joissain juhlissa uudella olemuksellasi?

Lue loput kolme kysymystä TÄSTÄ.

Kaipaatko nopeasti tehtävää treeniä? Tutustu tästä viiden liikkeen helppoon pikatreeniin!

Teksti: personal trainer Annette Evokari
Kuva: Imaxtree