Flounce: Kevään kuumimmat kauneustrendit – Radio NRJ Finland

Flounce: Kevään kuumimmat kauneustrendit

Kevään 2016 meikkitrendeissä hallitsevat pienet näyttävät yksityiskohdat ja selkeät isot linjat. Hiukset pysyvät trendikkään huolettomina, mutta saavat vaikutteita aiempien vuosien hittihiuksista.

kevaan-kauneustrendit-2016-sininen-luomivari
.

1. Meikkipohja hipoo täydellisyyttä

Heleän ihon trendi jatkaa voittokulkuaan, jolle ei näy loppua. Heleä ja kuulas meikkipohja ei tarkoita, etteikö siinä olisi lainkaan meikkiä, päinvastoin. Nyt etsitään kuitenkin niitä kaikkein ohuimpia tuotteita, joiden runsas kerrostaminen ei näy kasvoilla. Harvalla on luonnostaan täydellinen iho, mutta tänä vuonna sen saavuttamiseen tehdään enemmän töitä ja koko ajan parempia tuotteita. Panosta ohueen meikkivoiteeseen, hyvin kerrostuvaan peiteaineeseen, luonnolliseen poskipunaan ja hohdepuuteriin. Äläkä unohda hyviä siveltimiä. Näillä tuotteilla täydellinen ihosi on taattu!

2. Silmät säihkyvät heleän sinisenä

Sininen on näkynyt silmämeikissä jo jonkin aikaa. Aiemmin se oli tummansininen kissamainen eyeliner-rajaus, nyt se on voidemainen turkoosinsininen luomiväri, joka levitetään paksusti liikkuvalle luomelle. Hugo Bossilla näytettiin mallia kirkkaasta ja heleästä sinisestä, joka ei kaipaa rinnalleen juuri muuta väriä. Missonin tulkinta samasta sävystä oli hieman uskaliaampi. Tyylille on kuitenkin tärkeää, että väri on ainoastaan yläluomella ja alaluomi pidetään täysin puhtaana. Väri ei kaipaa rinnalleen juurikaan ripsiväriä. Jos kuitenkin haluat ripsiisi väriä, kokeile tumman ruskeaa aivan ripsen tyveen. Myös muu meikki kuuluu jättää todella luonnolliseksi.

kevaan-2016-kauneustrendit-musta-rajaus
.

3. Musta kynärajaus silmän sisäpuolella

Pelkän mustan sisärajauksen tekeminen kynällä tai geelirajauksella oli muun muassa Chloen näytöksen tärkein meikkiyksityiskohta. Muuten neutraali silmämeikki saa intensiivisyyttä mustasta rajauksesta. Yhdistä rajaukseen musta ripsiväri ja sekä arkeen että juhlaan sopiva silmämeikkisi on valmis.

Lue TÄSTÄ, mikä takavuosien suosikkihiustrendi tekee paluun ja minkä mittaiset ovat ensi kevään trendikkäimmät kutrit.

Teksti: Eevaleena Liedes
Kuvat: Imaxtree