Flounce: Hupaisimmat somekliseet – tunnistatko itsesi? – Radio NRJ Finland

Flounce: Hupaisimmat somekliseet – tunnistatko itsesi?

Instagramin ja muiden kuvapalvelujen virrassa trendi-ilmiöiksi ponnahtavat tyypillisesti ne perusteiltaan kaikista tavanomaisimmat aktiviteetit – hienosäädöllä tietenkin höystettynä. Listasimme viisi kliseisintä kuvahittiä, joihin sinäkään et ole voinut olla törmäämättä.

Murad Osmann aloitti suositun ilmiön kuvaamalla vaimoaan.
Murad Osmann aloitti suositun ilmiön kuvaamalla vaimoaan.

1. #FOLLOWMETO

Valokuvaaja Murad Osmann sen aloitti: 3,8 miljoonaa seuraajaa haalinut mies matkustaa vaimonsa kanssa ympäri maailman, kuvaten henkeäsalpaavan kauniita kuvia #followmeto -hashtagilla tunnistettavaan some-sarjaansa.

Ilmiöksi noussut tunniste on tavoittanut nyttemmin jokaisen instagrammaajan ja omia variaatioita niin tunnetuilta bloggaajilta kuin tavallisilta kuolevaisiltakin on syntynyt kymmeniä tuhansia lyhyessä ajassa.

Vihreä latte on somesuosikki.
Vihreä latte on somesuosikki.

2. #MATCHALATTE

Kahvinjuonnista tuli myös spesiaalia Instagramin myötä. Huomaa kuitenkin, että vanha kunnon suodatinkahvi on so last season: tämän päivän it-kahvi tarjoillaan joko katu-uskottavan kahvibrändin take-away mukista tai vaahtokukkakoristelun kera posliinikiposta. Eikä tässä kaikki, sen on oltava myös vihreää. Drink your greens.

Calvin Kleinin alusvaatteista  riittää kuvia Instagramissa.
Calvin Kleinin alusvaatteista riittää kuvia Instagramissa.
3. #MYCALVINS

Calvin Klein, Björn Borg, viimeisimpänä Tommy Hilfiger… Pitsiset braletet ovat jääneet historiaan ja tilalle ovat tulleet sporttiset alustopit ja -housut. Tiesiköhän Calvin Klein millaisen hulabaloon saa aikaan yhdistäessään harmaaseen trikookankaaseen merkin legendaarisen logonauhan? Varsin vaikuttava myyntitemppu. Älä unohda kiskoa it-pöksyjäsi sometyylisesti korviin, jotta alusasuvalintasi varmasti huomataan.

Mihin muihin kliseisiin sorrumme liian usein ja mitä niistä erityisesti miehet eivät pysty ymmärtämään? Lue juttu loppuun TÄSTÄ.

Teksti: Ida Rantala
Kuvat: Instagram