Flounce: 10 x upeimmat Airbnb-asunnon lähellä ja kaukaa – Radio NRJ Finland

Flounce: 10 x upeimmat Airbnb-asunnon lähellä ja kaukaa

Lomakotien ykkönen, Airbnb, on tehnyt matkustamisesta viime vuosina halvempaa, mukavampaa ja yksilöllisempää. Tavallisten kotien lisäksi joukkoon mahtuu muutamia todellisia helmiä, jossa yö ei ole vain yksi muiden joukossa, vaan todellinen kokemus. Keräsimme upeat kohteet lähellä ja kaukaa.

Rotterdam, 135e/yö

Rotterdamilainen asunto on neliön mallinen.
Rotterdamilainen asunto on neliön mallinen.
Rotterdamin todellinen helmi löytyy persoonallisesta “Cube Housesta”. Keskeisellä sijainnilla oleva asunto on rakennettu kolmeen kerrokseen ja majoittaa neljä henkilöä. Lähellä on koko Alankomaiden suurimmat markkinat sekä juna-asema, josta pääsee 50 minutissa myös Amsterdamiin.

Isla Mujeres, Meksiko, 231e/yö

Simpukkatalo on yksi Airbnb tunnetuimmista kohteista.
Simpukkatalo on yksi Airbnb tunnetuimmista kohteista.

Airbnb:n ehkä yksi tunnetuimmista kohteista ei ole hinnalla pilattu. Asunnon omistaa arkkitehti Eduardo Ocampo, joka suunnitteli talon taideteokseksi. Hän totesi myöhemmin sen olevan liian kaunis vain hänen omaan käyttöönsä ja avasi ovet lomamatkailijoille. Neljä henkeä majoittava talo on sisältä yhtä korea kuin ulkoa.

Pariisi, 110e/yö

Veneasunnon katolla on oma yksityinen terassi.
Veneasunnon katolla on oma yksityinen terassi.
Persoonallinen pariisilaiskoti kelluu Eiffelin juurella. Sivuston yhdeksi halutuimmista kohteista listattu asuntolaiva sopii erityisesti romanttisesta get awaysta haaveileville, sillä se on sopivan intiimi majoittaen kaksi henkilöä. Nauti aamukahvit omalla yksityisellä terassilla laivan katolla ja ihastele aina niin kaunista Pariisia.

Bali, 301e/yö

Bambutalossa nukutaan ulkoilmassa.
Bambutalossa nukutaan ulkoilmassa.
Bali on tällä hetkellä suuressa suosiossa suomalaisten keskuudessa. Jos Kutan ja Seminyakin railakkaat rannat alkaa kyllästyttää, suuntaa riisipeltojen suojaan saaren keskiosiin. Ubudin lähellä sijaitseva upea bambuvilla majoittaa suuremmankin kaveriporukan, sillä se majoittaa jopa yhdeksän henkeä. Herää aamun auringonnousuihin ulkoilmassa ja kylve palmupuiden suojassa.

Minne kannattaa majoittautua Manhattanilla ja missäpäin maailmaa luksusvilla on rakennettu osaksi rantakivikkoa? Lue juttu loppuun TÄSTÄ.

Teksti: Elina Hyvölä
Kuvat: Airbnb