Flounce: 10 kohdetta, jotka sinun tulee lisätä bucketlistallesi – Radio NRJ Finland

Flounce: 10 kohdetta, jotka sinun tulee lisätä bucketlistallesi

Kyllästyttääkö Euroopan kaupunkikohteet ja turistien tukkimat rantabulevardit? Nämä kymmenen upeaa kohdetta jokaisen tulisi nähdä.

Addis Abebaa on kutsuttu Afrikan Dubaiksi.
Addis Abebaa on kutsuttu Afrikan Dubaiksi.
ETIOPIA

Afrikan todellinen tähti, Etiopia, on nostattamassa päätään trendikkäänä lomakohteena.

Syötä hyeenaa erämaassa, vieraile kiveen hakatuissa massiivisissa kirkoissa, vieraile näyttävillä vesiputouksilla ja vietä iltaa hektisessä pääkaupungissa Addis Abebassa. Etiopian rikas kulttuuri, täydelliset safarimahdollisuudet ja maisemat kuin postikortissa ovat syitä miksi sinun kannattaa laittaa se listallesi.

Maailman suurin suolatasanko Salar De Uyuni on yksi uskomattomimmista kohteista
Maailman suurin suolatasanko Salar De Uyuni on yksi uskomattomimmista kohteista
SALAR DE UYUNI, BOLIVIA

Maailman suuri suolatasanko Salar De Uyuni on yksi uskomattomimmista kohteista. Keskellä Andien vuoristoa Boliviassa sijaitsevan tasangon pohja on valkoista suolakertymää ja kirkas vesi heijastaa sinisen taivaan sekä uhkeat pilvet kuin peilikuvaksi. Suolatasanko on koti myös monille eksoottisille eläimille ja oikealla hetkellä tepastelemassa voikin nähdä vaaleanpunaisia flamingoja.

The Antelope- kanjoni on henkeäsalpaava.
The Antelope- kanjoni on henkeäsalpaava.
THE ANTELOPE KANJONI, ARIZONA

Henkeäsalpaava The Antelope -kanjoni Arizonan osavaltiossa Yhdysvalloissa on silmiähivelevän kaunis. Paahtava auringonvalo värjää syvät ja kiemuraiset kalliot pinkiksi ja lilaksi saaden aikaan kauniin näkymän. Valokuvaajien ja bloggaajien suosiossa oleva kanjoni on melkein kuin yksi maailman ihmeistä – niin kauniilta korkealle kohoavat seinämät näyttävät pohjalta katsottuna.

Missä voi pulahtaa pinkkiin järveen ja missä päin maailmaa on niin sanotut ”leijuvat vuoret”? Katso loput upeat kohteet TÄSTÄ.

Teksti: Elina Hyvölä
Kuvat: The Blonde Salad, Lancome, Gary Pepper Girl, Huffington Post, Abercrombie & Kent, Jurassic Park, Game of Thrones