Flounce: 10 kirjaa, jotka sinun tulee lukea ennen kuin ne tulevat elokuviin 2016 – Radio NRJ Finland

Flounce: 10 kirjaa, jotka sinun tulee lukea ennen kuin ne tulevat elokuviin 2016

Kuinka monta kertaa oletkaan kuullut kommentin “tämä elokuva on kirjana paljon parempi”? Ota tänä vuonna itse selvää. Lue nämä kymmenen opusta ja pääset pätemään kumpi on oikeasti parempi.

HOW TO BE SINGLE

Kirjailija: Liz Tuccillo
Juoni: Kolmekymppinen Julie New Yorkista kyllästyy sinkkuelämään, irtisanoutuu työstään ja lähtee metsästämään rakkautta maailmalle. He is not just into you -kirjan kirjoittajan uusi hauska teos, jonka leffaversion päärooleissa nähdään tämän hetken kovimpia tähtinimiä. Jos et ehdi lukea kirjaa, on tässä elokuvassa potentiaalia sinkkukavereiden ystävänpäivän leffaksi.

Elokuvan ilmestymispäivä: 12. helmikuuta
Näyttelijät: Rebel Wilson, Dakota Johnson

PRIDE AND PREJUDICE AND ZOMBIES

Kirjailija: Jane Austen & Seth Grahame Smith
Juoni: Jane Austenin teoksen uusi versio, jossa Elizabeth Bennet taistelee zombeja vastaan. Mysteerinen rutto iskee Merytoniin tappaen elävät ja herättäen kuolleet henkiin. Trailerin perusteella odotettavissa on sydänsuruja ja romantiikkaa, mutta myös kivikovaa toimintaa.
Elokuvan ilmestymispäivä: 5. helmikuuta Amerikassa
Näyttelijät: Lily James, Lena Headey, Charles Dance,Matt Smith

THE JUNGLE BOOK

Kirjailija: Rudyard Kipling
Juoni: Kaikki tietävät pienen viidakkopoika Mowglin tarinan. Disney ja monet tähtikaartin näyttelijät tuovat klassikon henkiin tänä keväänä julkaistavassa elokuvassa. Verestä muistia ja fiilistele lapsuuden muistoja lukemalla kirja etukäteen.
Elokuvan ilmestymispäivä: 14. huhtikuuta
Näyttelijät:Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Idris Elba, Bill Murray

Emily Clark ja Sam Clafin tähdittävät Me Before You-elokuvaa.
Emily Clark ja Sam Clafin tähdittävät Me Before You-elokuvaa.
ME BEFORE YOU

Kirjailija: Jojo Moyes
Juoni: Seikkailunhaluinen Will menettää elämänilonsa jouduttuaan onnettomuuteen. Hän saa avukseen Louisan, jonka kanssa alun vihasuhde muotoutuu pian syväksi ystävyydeksi. Elokuva itsessään on jo katsomisen arvoinen, sillä sitä tähdittää ihana Game of Thrones -stara Emily Clarke sekä Hunger Gamesin Finninä tunnettu Sam Clafin.
Elokuvan ilmestymispäivä: 4. maaliskuuta Amerikassa
Näyttelijät: Emily Clarke, Sam Clafin

Mikä kirja jokaisen tulisi lukea vuonna 2016 ja mikä romanttinen novelli sai meidän toimituksen innostumaan? Lue juttu loppuun TÄSTÄ.

Teksti: Elina Hyvölä
Kuvat: elokuvien trailerit