Esittelyssä NRJ:n Aamun naisvahvistus Maija – Radio NRJ Finland

Esittelyssä NRJ:n Aamun naisvahvistus Maija

Kuka on tämä pohjoisen murteella puhuva ihana Aamun uusi vahvistus? Annetaanpa hänen itse kertoa hieman itsestään.

Aamun herrat eivät tarvinneet kaitsijaa sen enempää kuin hillitsijääkään, vaan Maija on tullut heittämään lisää bensaa liekkeihin ja tuomaan naisnäkökulmaa kakkajuttuihin. Hän on omien sanojensa mukaan vähän äijämäinen nainen ja ajan mittaan selviää myös se, jääkö Köpi yksin porilaisuutensa kanssa, kun Pohjoisen mafia, eli Oulu ja Kemi iskevät.
”Oon ihan sairaan hyvillä fiiliksillä. Meillä on joku ihmeellinen yhteys poikien kanssa. Sellainen selittämätön juttu”, Maija sanoo. ”Mä oon sairaan innoissani. Tää on paras duuni ikinä!”

Oulusta lähtöisin olevalle Maijalle urheilu on tärkeää ja etenkin Oulun Kärpät lähellä sydäntä. Tämän lisäksi kaikenlainen liikunta kuuluu harrastuksiin muutenkin, nainen harrastaa salia, jumppia, sulkapalloa, nyrkkeilyä ja aamuisin tehdään joogan aurinkotervehdys. Myös ruoka-asiat ovat lähellä Maijan sydäntä ja jo nyt on aamuherrojen päivittäisiin ruokailutottumuksiin tullut muutosta, kun mukaan on tulleet smoothiet, sienijauheet ja chiapuurot.
”Ihan mikä tahansa toimii sulle, tee just niin”, Maija sanoo yhdeksi elämän motoistaan.

Harrastuksena Maijalta löytyy myös stand up, jota hän on aloitellut juuri pikkuhiljaa. Kuten keikoilla, myös aamushowssa tullaan varmasti kuulemaan sinkkunaisen elämän hauskoja ja joskus hullujakin kommelluksia ja hän toivoo, että saa miesten iskutaitoihinsa pieniä lisäohjeita uuden pestinsä myötä.

Musiikkimaultaan Maija sanoo olevansa mahdollisimman kaikkiruokainen ”hittihaukka”. Kaikki musiikki ysärin poikabändeistä nykypäivän tropical houseen ja EDM:ään uppoaa, joten mitään ehdotonta suosikkia ei voi valita.

Maija lupaa tuoda lähetyksiin kiertoilmauksia jölli-sanalle ja pahoin pelkää, että ohjelmasta tulee vaan entistä juntimpi. Ainakin saadaan varmasti paljon naurun röhötystä ja huonoa läppää.