Ensisoitossa Pohjoismaissa: Christopher feat Madcon – Limousine – Radio NRJ Finland

Ensisoitossa Pohjoismaissa: Christopher feat Madcon – Limousine

Tanskalainen popsensaatio Christopher julkaisee uuden singlensä Limousine. Kuulet kappaleen ensisoitossa NRJ:llä perjantaina 29.1. klo 9.30!

Uusi single soi yhtä aikaa ja yksinoikeudella ennen varsinaista julkaisua Radio NRJ:llä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Kappaleella kuullaan feattaamassa norjalaisen rapduo Madcon, joka on tuttu esimerkiksi vuoden 2015 hitistään Don’t Worry. Christopher kertoo tavanneensa Madconin ensimmäisen kerran vasta musiikkivideon kuvauksissa, mutta heidän välinen kemiansa toimi välittömästi. Tämä on nähtävissä hauskalla videolla, jossa kolmikon keskinäinen svengi on olennainen osa biisin rentoa fiilistä.

Nyt julkaistava Limousine on jatkoa Tulips -singlelle, josta tuli yksi Tanskan suurimmista hiteistä vuonna 2015 ja jota on streamattu Spotifyssä yli 10 miljoonaa kertaa, ja jonka avulla Christopherin suosio Keski-Euroopassa on kovassa nosteessa.

Omassa kotimaassaan Tanskassa Christopher on varsinainen megatähti: hän oli Tanskan streamatuin artisti vuonna 2014 ja maan suosituin miesartisti tälläkin hetkellä. Hän on voittanut neljä Danish Music Awardia eli Tanskan Grammyä ja hän juonsi kyseisen gaalan viime vuoden lopussa. Christopherin kovasti odotettu kolmas albumi julkaistaan keväällä 2016.

Christopher feat Madcon - Limousine
Christopher feat Madcon – Limousine