Ellen ja Adele tekivät yhdessä piilokameran, joka saa nauramaan vedet silmissä – Radio NRJ Finland

Ellen ja Adele tekivät yhdessä piilokameran, joka saa nauramaan vedet silmissä

Ellen Showssa nähtiin piilokamera, jossa Adele syö ruohoa, höpisee outoja ja diivailee Jamba Juicessa. Laulajan pokka pitää loistavasti ja kukaan ei osaa epäillä yhtään mitään.

Adele on paitsi uskomattoman lahjakas laulaja, myös todella uskottava näyttelijä. Pilassa Ellen antoi studiosta Adelelle ohjeita, mitä tämän kuuluisi sanoa tai tehdä ja Adele todella onnistui vakuuttamaan kaikki asiakaspalvelijat Jambo Juicessa.

 

Katso hulvaton pilavideo tästä:

Huom! Mikäli video ei toimi, katso video suoraan EllenTV:stä

Adele esittää pilan aikana painajaismaista asiakasta, joka saa asiakaspalvelijat pelkäämään öisin. Hän diivailee, vaatii mahdottomia, kyselee outoja, ei osaa päättää, mitä haluaa ja seuraavaksi haluaakin kaikkea. Adele myös yrittää kieltäytyä maksamasta ja käskee assistenttinsa harjaamaan hiuksiaan kesken kaiken. Hän myös kaivaa laukustaan sakset, leikkaa meriheinää suoraan ruukusta tiskin takaa ja alkaa syödä sitä huuhtoen sen kurkustaan alas viskillä.

Lopuksi Adele kippaa koko kassinsa sisällön keskelle tiskiä etsiessään rahojaan, laukusta löytyy kaikkea todella outoa, mitä ihan jokainen nainen ei laukussaan kantaisi, muun muassa veitsiä ja käsiraudat, jotka hän tuuppaa assistentilleen sanoen ”sinun pitää varmaan kantaa noita”. Lopuksi Adele paljastaa, että laskun voi lähettää Ellenille ja myyjät, joiden ilmekään ei aiemmin ole värähtänyt laulajan sekoilusta, ovat helpottuneita, ettei Adele olekaan täysin hullu.