Elastinen feat. valloittaa Hartwall Areenan – Radio NRJ Finland

Elastinen feat. valloittaa Hartwall Areenan

Viime perjantaina startanut Elastinen feat. valloittaa toukokuussa myös Hartwall Areenan, kun ohjelmassa kuullut kappaleet esitetään ainutlaatuisessa areenaspektaakkelissa.

Hartwall Areenan lavalla nähdään Elastinen feat. -ohjelmasta tutut kappaleet, joita kuullaan kevään aikana. Vieraina ohjelmassa tulevat olemaan perjantaina nähdyn Lauri Tähkän lisäksi Anssi Kela, Samu Haber, Robin, Paula Vesala, Juha Tapio, Hector, Johanna Kurkela, Anna Puu ja Sami Hedberg. Ohjelmassa Elastinen tapaa joka jaksossa uuden tähden ja he tekevät jakson aikana yhdessä kappaleen. Viime perjantaina syntyi Lauri Tähkän kanssa kappale ”Lempo”. Konsertissa luvataan olevan mukana kaikki alkuperäisesittäjät ja siitä tulee teknisesti ja visuaalisesti kunnianhimoinen kokonaisuus. Ohjelmassa esiintyneiden tähtien lisäksi luvataan konsertissa esiintyvän myös monia muita yllätysartisteja Elastisen uran varrelta.

Konsertti järjestetään 21. toukokuuta ja sen liput tulevat myyntiin viikon päästä maanantaina (21. maaliskuuta) Lippupisteeseen tai halutessaan hieman spesiaalimman kokemuksen, voi lippupaketteja konserttiin ostaa Eventsclubin verkkokaupasta. Hartwall Areenan konsertti ei ole Elastiselle ensimmäinen lajissaan, sillä viime syksynä hänen Ela Shownsa valtasi sen kahtena peräkkäisenä iltana. Tällä kertaa konsertteja järjestetään vain yksi, joten oman lippunsa kanssa kannattaa pitää kiirettä.

”On mahtavaa päästä palaamaan hallille! Tällä kertaa pääsen toteuttamaan visioni vierailijoiden avustuksella. Tarkoituksena on luoda ainutkertainen kokemus faneille ja myös meille artisteille. Tätä iltaa ei kannata missata!”, Elastinen sanoo tiedotteessa.

Kuuntele Elastinen feat. -ohjelmasta tähän mennessä julkaistut kappaleet Lauri Tähkän ja Hectorin kanssa:
Elastinen ja Lauri Tähkä: Lempo
Elastinen ja Hector: Stadi on niin snadi