Dr. Luken asianajaja: Kesha on ollut jo pitkään vapaa tekemään musiikkia ilman tuottajaansa – Radio NRJ Finland

Dr. Luken asianajaja: Kesha on ollut jo pitkään vapaa tekemään musiikkia ilman tuottajaansa

Keshan tuottajan, Dr. Luken, asianajaja vastasi tiedotteessaan valituspyyntöön, jonka Kesha teki viimeisen oikeudenkäyntinsä lopputuloksesta.

Dr. Luken asianajajan mukaan jo edellisesssä oikeuden istunnossa Kesha sai vapautuksen työskentelystään tuottajansa kanssa, sillä Sony on jo myöntynyt siihen, että tähti voi levyttää uutta musiikkia myös ilman häntä.

”Oikeus toisti useaan otteeseen, että Kesha oli jo valmiiksi vapaa levyttämään ilman Dr. Lukea ja ettei hän ole esittänyt faktoja väitteidensä tueksi”, Dr. Luken asianajaja Christine Lepera sanoi tiedotteessaan. ”Kaikki todistusaineistot, mukaanlukien Keshan oma todistus, osoittivat hänen väitteensä valheellisiksi. Hänen asianajajansa voivat jatkaa valheellisten ja uskomattomien syytösten tehtailua, mutta se tosiasia on kuitenkin olemassa, että aika olisi paremmin käytetty studiossa kuin kuluttamalla sitä pyörittämällä valheita juristin ja äidin kautta mediassa”.

Valituksessa Keshan asianajaja vertasi tuomarin päätöstä olla vapauttamatta häntä levytyssopimuksestaan orjuuteen.

”Oikeuden päätös vaatia Kesha työskentelemään Gottwaldin (Dr. Luke) yrityksessä, oletettavasti ilman hänen (Luken) osallistumista… Kuten oikeus itse myönsi, se on ’orjuutta’. Ei sellaista voi tehdä”, Mark Geragos sanoi omassa tiedotteessaan.

Dr. Luke on tähän asti kieltänyt kaikki syytteet häntä vastaan. On vielä epäselvää, koska tuomari antaa päätöksensä valituksen hyväksymisestä.

Lähde:
Music-news

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *