Dr. Luke rikkoi hiljaisuuden oikeudenkäynnistään Keshaa vastaan – Radio NRJ Finland

Dr. Luke rikkoi hiljaisuuden oikeudenkäynnistään Keshaa vastaan

Tuottaja Dr. Luke on syytettynä laulaja Keshan seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja oikeudenkäynti heidän välillään alkoi viime viikolla. Dr. Luke ei ole aiemmin puhunut julkisuudessa asiasta, mutta nyt hän avasi Twitterissä sanaisen arkkunsa.

Viesteissään Luke haluaa ensin muistuttaa, että hänen mielestään koko hänen Keshan oikeudenkäynti pitäisi ratkaista oikeussalissa, ei Twitterissä ja on harmissaan, että asiasta on liikkeellä niin paljon spekulaatioita, joka ei perustu tietoon. Hänen mielestään ainoa puolueeton taho, joka tietää kaikki faktat on tuomari, joka ei tehnytkään päätöstään Keshan mielen mukaan.

”Ymmärrän miksi ihmiset ilman tietoakin ovat puolustamassa (Keshaa). Arvostan myötätuntoanne”, oli yksi miehen twiiteistä. ”Mutta elämiä voi tuhoutua, jos kiirehditään tuomitsemaan, ennen kuin kaikki faktat on selvillä–”. Hän jatkoi pohjustamistaan vielä: ”tietysti jokainen järkevä ihminen vastustaa raiskauksia ja seksuaalista pahoinpitelyä, mutta kaikki jotka kommentoivat asiaa, tekevät sen ilman tietoa tai faktoja. He menevät vain syytösten taakse motiivinaan raha”.

”En raiskannut Keshaa enkä koskaan ole harrastanut seksiä hänen kanssaan. Kesha ja minä olimme ystäviä monien vuosien ajan ja hän oli minulle kuin pikkusisko. Kesha on valan alaisuudessa kiistänyt nuo kammottavat väitteet, jotka on tehnyt minua vastaan. Tässä on todiste”, tässä vaiheessa mie lataa Twitter-sivuilleen useita eri artikkeleita aiheesta.

”Keshan lakimies, Mark Geragos teki toisenkin valheellisen raiskausväitteen minusta jonka Lady Gaga julkisesti kiisti”, on yksi miehen argumenteista. Dr. Luke jatkaa kirjoittamista perhetaustastaan ja hänen ja Keshan aiemmasta yhteistyöstä, jonka sanoo olleen yleensä hyvä, mutta joskus heillä olleen taiteellisia erimielisyyksiä. Lopuksi hän sanoo, etti aio enää puhua käynnissä olevasta oikeudenkäynnistä, sillä asia kuuluu tuomita lain edessä.

Eilen Taylor Swift lahjoitti Keshalle 250 000 dollaria tukensa osoitukseksi ja sai Demi Lovaton vihat niskaansa tästä hyvästä.
“Not everyone has 250k to just give to people,” Lovato kirjoitti Twitterissä. “At least I speak up about shit that’s uncomfortable to talk about rather than trying to be politically correct 24/7″ (ei kaikilla ole 250 tonnia vaan antaa ihmisille. Minä sentään puhun paskasta, joka on epämiellyttävää, enkä yritä olla poliittisesti korrekti 24/7).

Myöhemmin Lovato selitti asiaa Instagramissa ja kertoi vain hiiltyneensä aiheesta. Hän myös halusi, että huomio pysyisi uhreissa ja toivoo, että kaikki uhrit voisivat rohkeasti puhua ja jos he päättäisivät toimia, he eivät olisi yksin.

Lähteet:
NME
MTV