Coldplay, Beyoncé ja Bruno Mars rokkasivat Super Bowlin puoliajalla – Radio NRJ Finland

Coldplay, Beyoncé ja Bruno Mars rokkasivat Super Bowlin puoliajalla

Santa Claran Levi's Stadium täyttyi sunnuntaina paitsi amerikkalaisen jalkapallon seuraajista, myös kolmen supertähden huikeasta puoliajan showsta, kun Coldplay, Beyoncé ja Bruno Mars esiintyivät miljoonille katsojille.

Coldplay käynnisti shown ”Viva La Vida”-kappaleellaan ja tämän jälkeen kuultiin myös ”Paradise” ja bändin uusi hittitulokas ”Adventure Of  A Lifetime”.  Lavaa ympäröi paitsi fanijoukko, myös väriikäs musiikki- ja tanssishow.

Bruno Mars jatkoi showta ”Uptown Funk”-kappaleellaan ja heti hänen lopetettuaan, Beyoncé ilmestyi kentälle tanssijoiden saattelemana ja lauloi uusimman yllätyskappaleensa ”Formation”, joka julkaistiin viikonloppuna. Beyoncé ja Bruno Mars vetivät lavalla myös tanssibattlen tanssijoidensa kanssa ja Coldplay yhtyi showhun kun kaikki kolme tähteä lauloivat vielä muutaman kierroksen ”Uptown Funkin” kertosäettä.

Loppuun tunnelmoitiin vielä vanhoja puoliajan shown esityksiä, kun Coldplay soitti kappaleensa ”Fix You” ja uusimmalta levyltään kappaleen ”Up&Up”. Loppusointuihin yhtyivät myös Mars ja Beyoncé ja yleisö oli myyty. Upean loppuajan shown voi nähdä youtubesta.

Lady Gaga esiintyi myös Super Bowlissa laulamalla tapahtuman alussa Amerikan kansallishymnin. Tämäkin oli omanlainen shownsa, kun  US Navyn suihkukoneet lensivät Levi’s Stadiumin yli ja hetkeksi koko yleisö hiljentyi kuulemaan kansallislauluaan Gagan tulkitsemana.

Lue myös:
BEYONCÉ JULKAISI HIEMAN YLLÄTTÄEN UUDEN MUSIIKKIVIDEON
CHRIS MARTIN CARPOOL KARAOKESSA
COLDPLAYN JA BEYONCÉN ELOISA UUSI VIDEO JULKAISTIIN