Charlie Puth kertoi haastattelussa, mitä hullua olisi tehnyt jos olisi voittanut Grammyn – Radio NRJ Finland

Charlie Puth kertoi haastattelussa, mitä hullua olisi tehnyt jos olisi voittanut Grammyn

Charlie Puthille maanantain Grammy Awards oli ensimmäinen, johon hän on osallistunut. Mies oli ehdolla kolmessa eri kategoriassa hittikappaleellaan See You Again.

Charlie sai kylmiä väreitä pelkästään ajatuksesta päästessään Grammy Awardsiin. Hän ei edes miettinyt, että lähtisi sieltä pysti mukanaan.
”Olen iloinen, että olen ehdolla. Ihan sama voitanko, on uskomatonta olla nimettynä ehdolle”, Charlie sanoo Billboardin haastattelussa.

Mitä Charlie sitten olisi omien sanojensa mukaan tehnyt, jos voitto olisikin osunut kohdalle? Hän arvelee, että olisi juoksennellut alasti ympäriinsä huutaen samalla ”See You Again”-kappaleensa sanoja tai tehnyt jotain muuta yhtä hullua.

Puthin matkassa Grammy Awardsissa oli hänen oma äitinsä. Perhe on miehelle tärkeä tukipilari ja todella läheinen. Jos joskus julkisuus alkaisi nousta liikaa Charlien hattuun, äiti vetäisi hänet nopeasti takaisin maan pinnalle.

Miehen albumi, Nine Track Mind, julkaistiin kolmisen viikkoa sitten ja Charlie on siitä erittäin innoissaan. Hän jopa epäilee kuuntelevansa sitä enemmän kuin kukaan muu, sillä rakastaa kuunnella valmista työtään yhä uudelleen:
”Ne kappaleet syntyivät läppärilläni”, Charlie sanoo haastattelussa. ”Tein ne biitit, kirjoitin ne laulut ja nyt koko maailma kuulee ne”.

Lue myös:
SELENA GOMEZ ÄÄNITTI CHARLIE PUTHIN UUDEN SINGLEN LAULUT VAATEHUONEESSA
GRAMMY-VOITTAJAT OVAT SELVILLÄ