Brittiduo Hurtsilta uutta musiikkia – katso video – Radio NRJ Finland

Brittiduo Hurtsilta uutta musiikkia – katso video

Brittiduo Hurts on julkaissut tänään ensimmäisen singlen tulevalta neljänneltä albumiltaan. Single on nimeltään Beautiful Ones ja se on ylistyslaulu yksilöllisyydelle. Kuuntele single tästä: http://bit.ly/HurtsSpotify

Musiikkivideoihinsa visuaalisesti vahvasti panostava yhtye jatkaa samaa linjaa Beautiful Ones -musiikkivideolla, jonka tarina jää kummittelemaan katsojan mieleen. Yhtyeen Theo Hutchcraft on ideoinnut videon ja heittäytyy myös päärooliin.

Katso tästä video

Hurts – Beautiful Ones

Manchesterista kotoisin oleva Hurts valloitti suomalaisten sydämet vuonna 2010 julkaistulla debyyttialbumilla Happiness, joka rikkoi nopeasti platinarajan. Yhtye jatkoi flirttailua suomalaisten kanssa vuonna 2013 ilmestyneellä Exile-albumilla, jonka kansilehtiä koristi sanat ”Onnellisuus maanpaossa”. Myös Exile-albumi on myynyt Suomessa kultaan oikeuttavan määrän. Exile-albumia seurasi valoisampi Surrender, josta lohkaistiin singlet Some Kind of Heaven, Lights ja Nothing Will Be Bigger Than Us. Surrender-albumia seurasi myös Suomessa nähty Surrender Tour, jolle yhtye myi yli 100 tuhatta lippua.

Kesällä yhtye nähdään Turussa The Tall Ship Races Music –festivaaleilla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *